טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אף פעם לא הייתה לי פטריה בבדיקת גניקולוג אובחנה אצלי פטריה בשבוע 34 לקחתי אגיסטאן ההפרשות נמשכות זה לא משהו מטריד נורא לא שורף ולא מגרד הפרשה טיפה מוגברת בצבע לבן צהבהב ללא ריח מיוחד יכול להיות שהרופא טעה באבחנתו? יכול להיות שזו סתם הפרשה מוגברת שקוראת בסוף הריון? לא הייתה לי מעולם פטריה ולכן אין לי מושג מה רואים ואיך מרגישים... אשמח לעזרה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך סיבות רבות להפרשה נרתיקית בהריון. אחת מהסיבות באמת םטריה אך יכול להיות זהום חיידקי וירלי או פרזיטרי. רצוי לבצע תרבית וגינלית ולטפל בהתאם בהצלחה ד"ר אריה לידור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר