מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הערכת משקלהריונית23/01/2011
שלום
היום הייתי אצל הרופאה שלי והיא ביצעה הערכת משקל לעוברית שלי
אני בשבוע 30 והערכת המשקל שלה הוא קילו 800 ולפי מה שרשום לה בטבלה זה גדול
המסקירה הראשונה אמרו שהיא גדולה יותר בשבוע וקצת מהשבוע שאני נמצאת בו
עכשיו הרופאה שלי ביקשה שאני אעשה את הבדיקת סוכר של ה100 (למרות שהבדיקה של ה50 הייתה תקינה לחלוטין) רציתי לדעת למה צריך לעשות את הבדיקה הזאת וכמה זה קשור למשקל שלה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערכת משקל - תגובה
ד``ר אריה לידור23/01/2011שלום לך
הערכת משקל זו מעמידה את העובר באחוזון 75 שהוא אחוזון תקין. הבדיקה נועדה לשלול סכרת הריונית כסיבה לעובר שהוגדר כגדול. אם כמות מי השפיר תקינה ואין סכרת לאב או לאם ובדיקת 50 הג"ר היתה תקינה סביר להניח שגם בדיקת ה100 ג"ר תהיה תקינה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)