מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון- או לאללא שם24/01/2011
שלום רב,
הייתי אמורה להתחיל את המחזור לפני 4 ימים....והוא לא התחיל אבל התחילו לי (כפי שתמיד מתחילים לי) הכאבים בחזה,כאבים בבטן התחתונה ואף השלשולים(סליחה ומחילה) שתמיד תוקפים אותי ביום הראשון של המחזור.
כבר יומיים אני סובלת משלשול מתמשך ושוב סליחה על התיאור הוא ממש מימי ולא מעט פעמים בשעה אני "מבלה" בשירותים,וכבר 4 ימים יש לי את התסמיני המחזור הנ"ל.
האם אלו סימנים להריון?האם עליי לעשות בדיקה ביתית?האם לחכות יומיים-שלושה?
קראתי באתר שלכם(אם אני לא טועה) שעצירות זה אחד מהסימנים(לא הכרחי ולא מוחלט) להריון ,האם שלשול הוא גם תופעה שקורית?
אני סטודנטית בתק' מבחנים האם האיחור במחזור עלול לקרות בגלל לחץ?
זה אף פעם לא איחר לי ביותר מיום-יומיים.
תודה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון- או לא - תגובה
ד``ר אריה לידור24/01/2011שלום לך
למען הסר ספק בצעי בדיקת הריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי תשובתך
ללא שם25/01/2011האם לעשות היום או לחכות יום יומיים....?
אני לא יודעת מתי היה הביוץ שלי,אמנם כבר היה אמור להגיע מחזור
אבל האם זה יהיה אפקטיבי לעשות בדיקה.....היום..........?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את באיחור של הוסת, את יכולה
ריקי25/01/2011לעשות כבר בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ריקי.....ועוד שאלה,חפרתי
ללא שם25/01/2011חייבת לשאול אם זה נכון שאומרים לעשות את הבדיקה עם שתן ראשון של הבוקר
או שאפשר בכל שעות היממה............
ואם זה שלילי ואני עדין לא מקבלת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומרים בשתן הראשון כי
ריקי26/01/2011בשתן הראשון של הבור יש יותר ריכוז גדול יותר של הורמון ההריון.
אבל אם כבר עבר כמה ימים מהמועדשהיית צריכה לקבל אז אפשר לעשות בכל שעות היום.
אני הייתי ממליצה שבכל אופן תעשי בשתן הראשון.
ואם זה שלילי ועדיין לא קיבלת, גשי לרופא. למרות שזה יכול לקרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובות ריקי!!!!!
ללא שם26/01/2011זה ממש עזר לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עזרה.
דורית26/01/2011אני בת 34, נשואה שנתיים ואנו מנסים שנתיים שאכנס להריון אך ללא הועיל, הלכתי לרופא נשים והוא אמר שהביוץ לא סדיר, ושחלות פולציסטיות.
מה זה אומר והאם יש סיכוי שאני אהיא בהריון בכלל?
ואם כן מתי עוד כמה זמן , שנים או שנה ?
זה נורא מדאיג אותי.
אשמח מאוד מאוד אם תענו לכל השאלות שלי, גלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבד"כ אחרי שנה של נסיונות
ריקי26/01/2011כדאי להתחיל בירור. תפני לרופא שייתן לך למרפאת פוריות ולהתחיל בירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובהצלחה
ריקי26/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עזרה. - תגובה
ד``ר אריה לידור26/01/2011שלום לך
אחרי שנתיים יש צורך להכנס למסגרת טיפולית בהתאם לאבחנה שבןצעה שבעקרה הביוצים לא סדירם או לא קיימים או לא איכותיים. צריך להתחיל בטיפול
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)