מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נטילת תופת ברזל בהתאם לרמות hgbרינה25/01/2011
שלום רב!
אני בשבוע 24 להריון.
בעקבות בדיקות דם האחרונות שביצעתי התחלתי לקחת ברזל עדין של חברת סולגאר 25 מ"ג ליום. האם כמות זו מספיקה במקרה שלי?
לפי המחקרים הברזל הזה נספג ביעילות רבה מברזל רגיל, פי 4 .
להלן תוצאות בדיקות הדם:
RBC 3.81 (10*6/micl)
Hgb 11.2
Hematocrit 33.5
RDW-Red Cell Distri.Width 13.7%
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת תופת ברזל בהתאם לרמות hgb - תגובה
ד''ר עפר תדמור25/01/2011ערב טוב
כדורי ברזל עדין של סולגר אינם תרופה כי לא מכילים מספיק ברזל.
הם תוסף מזון.
לעניות דעתי כדאי לקחת ברזל בתרופה : 2 כדורים ליום
כדור בתרופה מכיל 150-300 מג ברזל.
רק מה שהוגדר כתרופה ונימכר עם מירשם הוכח מדעית כיעיל.
כל תוספי מזון הינם לא תרופות ולא ברור כמה יעיל ???
לא עושה בעיות בבטן כי מכיל מעט ברזל
בברכה
עפר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר בברזל
סיוונוש26/01/2011אני גם בהריון חודש- חמישי, היה לי חוסר בברזל בכל בדיקות הדם שעשיתי, הרופא שלי המליץ לי על מולטי ויטמין פרנטל של סולגאר שמועשר בברזל ובכל מיני ויטמינים ואת התוצאות ראיתי בבדיקות הדם אחרי איזה חודש.
עכשיו אני כבר מתעסקת בבצקות האיומות שיש לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)