אין תופעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין תופעות
    הדס
    27/01/2011

היי,

אני בשבוע שישי, ואין לי בחילות, תחושת עייפות, או טעם מוזר בפה.
    יש לי רק כאבי בטן תחתונה שגם לאחרונה פחתו.

הגניקולוג שלי אמר שזה לא סימן טוב שאין בחילות או עייפות כבדה אבל נחכה לאולטרסאונד דופק עוד שבועיים.

יש סיבה לדאגה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין תופעות

הוספת תגובה

• דעה שלי

רינה
    27/01/2011

לא נראה לי שיש לך בעיה אצלי התחילו הבחילות+הקאות רק בשבוע 13 בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות

דנה
    30/01/2011

שלום לך,
    אני עברתי כבר שני הריונות תקינים וטפו טפו נולדו שני ילדים בן ובת ובשני ההריונות שלי לא הרגשתי כלום ונאמר לי שאני בת מזל הרופאת שלי מעולם לא אמרת שזה לא תקין אלא אם יש תופעות ופתאום הן פוחתות אבל אני בשניהם עד בדיקת הדופק לא הייתי רגועה כי לא הרגשתי כלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין תופעות - תגובה

ד``ר אריה לידור
    30/01/2011

שלום לך
    לא תמיד קיימים סימני הריון . נוכחות או העדר סימנים אלו לא בהכרח מעידים על איכות ההריון. יכולה כבר לבצע אולטרהסאונד כדי לראות שההריון מתפתח כתקנו
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו