מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון בזמן רכיבה על סוסיםלילי28/01/2011
שלום,
אני בת 30 מתכננת עם בעלי להיכנס להריון (הריון ראשון).
הנני מדריכת רכיבה על סוסים, רוב עבודתי היא ברכיבה והדרכה,
שאלתי היא האם במהלך ההיריון אני יכולה להמשיך לרכב, אני מבינה שיש סיכון בעיקר חלילה לאחר נפילה, ובשלבי ההיריון המוקדמים,
מהמידע שהצלחתי ללקט לא הצלחתי להבין עד כמה אמיתי , אם בכלל האיסור על רכיבה בזמן הריון.
אשמח לשמוע עוד פרטים ועצות , ברור לי ולבעלי שלא נסכן את ההיריון בשום מחיר אבל חשוב לנו לשמוע ולהבין יותר לעומק. אחרי הכל רכיבה היא עבודתי.
שבת שלום,
נוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון בזמן רכיבה על סוסים -תדמור
ד''ר עפר תדמור28/01/2011ערב טוב
אם ההריון תקין פעילות גופנית לא מסכנת אותו.
רכיבה על סוסים לא מסכנת הריון תקין
רק את יכולה להעריך מה הסיכוי לנפילה מסוס
נפילה מסוס במיוחד בהריון יכולה להיות מאורע מסוכן
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה שאלה נוספת
לילי28/01/2011תודה על המענה,
מבחינת "נפילה" זה לצורך דוגמא,
אני מתייחסת לכל אורך ההיריון , מבחינת הרכיבה עצמה, שמלווה במקצבים שונים של הליכה, ריצה של הסוס , לפי מה שהבנתי לא קיים חשש לרכב במהלך ההיריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור29/01/2011בוקר טוב
הריון רגיל ללא סיבוכים לא מונע פעילות גופנית מכל סוג.
השאלה האמיתית מה הסיכויי שלך אישית לנפילה ??.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
לילי29/01/2011מבחינת נפילה הסיכוי נמוך מאוד , בשל העובדה שהסוסים שאני עובדת איתם מאולפים ברמה מאוד גבוהה, , מזה אני לא חוששת , אפילו שאילו בע"ח .
אני יותר חוששת מהמקצבים המהירים ריצה (טרוט) שמבצעים קימה וישיבה , וקאנטר דהירה , ומכיוון שזה היריון ראשון שלי, ולרוב אני בריאה (פרט למחלת שפעת שתוקפת מתישהו..) , וכמובן העמסת ציוד על הסוס - האוכל עצמו יחסית כבד ..
אם הבנתי נכון ,אני יכולה להמשיך בעיסוקי בעבודה עם סוסים , רק לא להעמיס על עצמי ולא להרים דברים כבדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון בזמן רכיבה על סוסים - תגובה
ד''ר גדעון נגר29/01/2011לא הייתי ממליץ על רכיבה הכרוכה בטלטולים רבים במהלך הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)