שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    דחוף
    31/01/2011

שלום,
    התחתנתי לפני שנה וחצי ואני בת 25 מנסה להכנס להריון, המחזור שלי לא סדיר אך מגיע בכל חודש. פעמיים אחרונות שקיבלתי מחזור המחזור היה סדיר , פעמיים רצוף קיבלתי אחרי 32 יום, והיום אני ביום 43 מאז המחזור האחרון, כבר מלפני מספר שבועות החלו הפרשות לבנות סמיכות ללא ריח רע, לא בכמות גדולה אבל זה עדיין נמשך, ביצעתי בדיקת הריון ביתית ביות ה-31 וביום ה-42 ובשניהם התוצאה הייתה שלילית, האם ייתכן שמדובר בהריון??

חשוב לציין כי מידי פעם יש בחילות וחמוציות בגרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• בהמשך..

דחוף
    01/02/2011

אני ממש מחכה לתשובה.. אשמח אם תענו לי בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה - תגובה

ד``ר אריה לידור
    01/02/2011

שלום לך
    מציע שתבצעי בדיקת דם להריון. במידה ושלילית יש לברר את פשר העיכוב בוסת
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך..

דחוף
    02/02/2011

המחזור שלי אינו סדיר באופן כללי, בעבר קיבלתי פעם אחת מחזור אחרי 46 יום מלווה בכאבי בטן חזקים מאוד.
    ולצערי היום גם אחרי 44 יום קיבלתי מחזור.

מה יכול להיות הגורם לעיכוב הרב? ומה פשר ההפרשות הלבנות סמיכות שהיו במספר שבועות האחרונים, ללא ריח או גירוד .. חשוב לציין כי מעולם לא היו לי הפרשות שכאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא קיבלתי תשובה

דחוף
    04/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו