מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהדחוף31/01/2011
שלום,
התחתנתי לפני שנה וחצי ואני בת 25 מנסה להכנס להריון, המחזור שלי לא סדיר אך מגיע בכל חודש. פעמיים אחרונות שקיבלתי מחזור המחזור היה סדיר , פעמיים רצוף קיבלתי אחרי 32 יום, והיום אני ביום 43 מאז המחזור האחרון, כבר מלפני מספר שבועות החלו הפרשות לבנות סמיכות ללא ריח רע, לא בכמות גדולה אבל זה עדיין נמשך, ביצעתי בדיקת הריון ביתית ביות ה-31 וביום ה-42 ובשניהם התוצאה הייתה שלילית, האם ייתכן שמדובר בהריון??
חשוב לציין כי מידי פעם יש בחילות וחמוציות בגרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך..
דחוף01/02/2011אני ממש מחכה לתשובה.. אשמח אם תענו לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה - תגובה
ד``ר אריה לידור01/02/2011שלום לך
מציע שתבצעי בדיקת דם להריון. במידה ושלילית יש לברר את פשר העיכוב בוסת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך..
דחוף02/02/2011המחזור שלי אינו סדיר באופן כללי, בעבר קיבלתי פעם אחת מחזור אחרי 46 יום מלווה בכאבי בטן חזקים מאוד.
ולצערי היום גם אחרי 44 יום קיבלתי מחזור.
מה יכול להיות הגורם לעיכוב הרב? ומה פשר ההפרשות הלבנות סמיכות שהיו במספר שבועות האחרונים, ללא ריח או גירוד .. חשוב לציין כי מעולם לא היו לי הפרשות שכאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי תשובה
דחוף04/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)