מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    יעלוש
    31/01/2011

בעלי ואני מנסים כבר כמעט שנה להיכנס להריון, בעבר עשיתי בדיקות ביוץ והכל ועדיין לא נקלטתי ( עברתי הפלה בעבר, שאיבה.) -לאחרונה קצת שכחנו מההריון ויותר קיימנו יחסים בשביל הכיף:) החודש הזה ב12.1 ראיתי מין הפרשה דביקה שהבנתי שזה הביוץ. זה היום ה-12 מהמחזור האחרון . אני מקבלת כל 28-29 ימים, והיום זה היום ה-31 ועדיין לא קיבלתי יש לי רגישות בשדיים בעיקר בפיטמות כאבי בטן בצד ימין בעיקר וקצת שילשולים וכאבי גב ואין סימנים למחזור כמו עצבים ומצבי רוח :) עשיתי 2 בדיקות ביתיות ויצא שלילי, יכול להיות שאני בהריון..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• מבולבלת - תגובה

חגית
    31/01/2011

אני הייתי במצב דומה. ההמלצה שלי היא לנסות בדיקה ביתית מחברה שונה. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת הריון ביתית

שיר
    01/02/2011

אני במצב דומה
    על איזה חברה של בדיקת הריון ביתית היית ממליצה להשתמש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת - תגובה

ד``ר אריה לידור
    01/02/2011

שלום רב
    בהחלט ייתכן . ממליץ לבצע בדיקת דם לביטא בימים הקרובים
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו