שבוע 20 להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע 20 להריון
    Elena
    13/12/2007

שלום רב, אני בתחלת שבוע 21 של הריון. אני קראתי באינטרנת שמשבוע 20 כבר מתחילים להרגיש את התנועות של התינוק, אני כמעט ולא מרגישה כלום, אולי רק אחרי שאני מתפנית וזה לא ממש נרגש. אני מאוד מודאגת מזה, יש לי סקירת מערכות מאוחרת עוד שבועיים, עד אז אני לא יכולה לבקש שיעשו לי אולטרסאונד כי אני מוטרדת או משהו כזה, אין לי ברוך השם כאבים, אין לי חום, או חס וחלילה דימומים, שהיו לי בשבוע 12 בערך. אני מרגישה בסדר, אבל האם זה לכל אישה קורה בזמן שלה, האם זה משתנה מהריון להריון? או יכולות להיות סיבות אחרות שעליהן אני לא יודעת?
    תסלח לי בבקשה, אם אני מגזימה קצת או משהו כזה, אבל זה הריון ראשון שלי ובעזרת השם מטיפול פוריות יחידי אני נכנסתי להריון, והתינוק שלי כל כך יקר לי ואני כנראה אמא פולניה מאוד מודאגת, אבל בכל זאת אני מצפה לתשובתך ותודה רבה לך על תשומת לבך!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבוע 20 להריון

הוספת תגובה

• אכן אמא פולניה

ד''ר בני שכטר
    15/12/2007

בהחלט יתכן שבשלב הזה של ההיריון עדיין לא תרגישי ממש תנועות.
    לכן אני מציע לקחת נשימה ארוכה ולהרגע.
    אני בטוח שזה יהיה בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו