סוף סוף בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוף סוף בהריון
    דקלה
    01/02/2011

אני בת 30 נשואה ללא ילדים ואחרי שנה סוף סוף שני קווים על המקל.
    יש לי מספר שאלות:
    1. ווסת אחרון ב- 3.1.11, ז"א שבוע 4. מתי עליי לעשות בדיקת דם ולמתי לקבוע תור לרופא נשים לאולטרא סאונד.
    2. לפני שנה לקחתי כמה חודשים חומצה פולית ובאיזשהו שלב התייאשתי, האם כדאי לחזור לקחת?
    3. לאחותי בעיית קרישה, התייעצתי עם המטולוגית ולאחר בדיקת דם "פקטור 2" התברר כי אצלי לא קיימת הבעייה.
    לפני הכניסה להריון עשיתי בדיקות דם (שהרופא נשים נתן ללי בגלל שלא נקלטנו) והבדיקות הראו PLT - 135, ידוע לי שמדובר בתפקודי קרישה. הרופא ביקש לחזור על הבדיקה שנית אך טרם הספקתי.
    חשוב לציין כי כל הזמן בבדיקות דם הערך הוא כ- 280 (תקין) האם ערך זה חשוב בהריון והוא מעיד על קרישתיות יתר ? האם למהר לעשות בדיקת דם חוזרת למקרה שאולי אני צריכה "קלקסן"?
    תודה על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוף סוף בהריון

הוספת תגובה

• מחכה לתשובות

דקלה
    02/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוף סוף בהריון - תגובה

ד``ר אריה לידור
    02/02/2011

שלום לך
    ראשית מזל טוב
    בצעי בדיקת דם להריון בימים הקרובים והתחילי לעקוב אחר צמיחת הערך. פני לרופא על מנת להתחיל בביצוע בדיקות הכנה להריון ותכנון תחילת מעקב. התחילי שוב בחומצה פולית. מומלץ לחזור על בדיקת הPLT
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו