מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון??שיר01/02/2011
הי,
המחזור שלי בדרך ככל מגיע חודש אחרי סיום המחזור הקודם
אחרי שהוא איחר בשבוע עשיתי בדיקת הריון ביתית והיא יצאת שלילית
אחרי ששוב הוא איחר בשבוע עשיתי שוב בדיקת הריו ביתית ושוב התוצאה יצאה שלילית
עכשיו זה השבוע השלישי שהוא מאחר.
האם לסמוך על הבדיקות הביתיות?
מה כדאי לעשות?
אין לי כ"כ זמן ללכת לעשות בדיקת דם אז אולי כדאי לי להסיק שאני לא בהריון?
מה עד יכול להיות האיחור של המחזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לציין
שיר01/02/2011חשוב לציין שיש לי כאבים בחזה וקצת בחילות ולפעים בבוקר צרבות וגם מן כאבי מחזור (כאבית בבטן התחתונה)
ויש לי תאבון יתר וגם אני עיפה יותר מתמיד
מה אני אמורה להבין?
אולי כדאי שאני אעשה בדיקת הריון ביתית של חברה אחרת?
איזה חברה הכי ממולצת?
בפעמיים שבדקתי זה היה במקלון הזהב
????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני באותו מצב..
דחוף01/02/2011איזה מבאס זה.. אני כבר כמה ימים על קוצים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון?? - תגובה
ד``ר אריה לידור01/02/2011שלום רב
שבוע של איחור פעמים חוזרות מלמד על אופי חדש לסדירות הוסת שלך . כנראה שמעתה הוסתות שלך כל 5 שבועות וזה עדיין בסדר . איחור ייחשב לכן עיכוב בוסת של מעל לשבוע
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון??
שיר01/02/2011לא הבנתם אותי נכון
זה לא שהמחזור איחר בשבוע אחרי בשתי מחזורים האחרונים אלא שהוא מאחר כבר ב3 וחצי שבועות...????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון??
שיר01/02/2011המשך..
בשבוע איחור הראשון עשיתי בדיקת הריון ביתית היא יצאה שלילית
והשבוע איחור השני עשית שוב בדיקת הריון ושוב היא יצאה שלילית
עכשיו המחזור שלי מאחר כבר ב3 וחצי שבועות
מה עלי לעשות?
האם לסמוך על הבדיקות הביתיות?
מה כדאי לעשות?
אין לי כ"כ זמן ללכת לעשות בדיקת דם אז אולי כדאי לי להסיק שאני לא בהריון?
מה עד יכול להיות האיחור של המחזור?
תודה
חשוב לציין שיש לי כאבים בחזה וקצת בחילות ולפעים בבוקר צרבות וגם מן כאבי מחזור (כאבית בבטן התחתונה)
ויש לי תאבון יתר וגם אני עיפה יותר מתמיד
מה אני אמורה להבין?
אולי כדאי שאני אעשה בדיקת הריון ביתית של חברה אחרת?
איזה חברה הכי ממולצת?
בפעמיים שבדקתי זה היה במקלון הזהב
????
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אצלי
שואלת01/02/2011אני באיחור של שבועיים.
שבוע שעבר בטא 3 = רופא אמר אולי ביוץ מאוחר.
תחילת השבוע בדיקה ביתית - שלילית.
לעשות בדיקת דם נוספת?
לעשות בדיקה ביתית נוספת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אצלי - ד"ר תדמור ירושלים
ד''ר עפר תדמור02/02/2011ערב טוב
כאשר יש איחור כדאי לעשות בדיקת דם להריון
לאור הנתונים שלך נראה שזה לא הריון
בטה 3 זה לא הריון
מציע לבצע בדיקת דם להריון
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)