מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתי לבדוק האם אני בהריון?רוצה לדעת01/02/2011
הי לכולם,
ב-6.1.11 קיבלתי מחזור לאחר שב-6.12.10 עברתי הפלה יזומה.
בימים הקרובים לביוץ וביום הביוץ עצמו קיימתי יחסים מלאים.
מרגישה כבר כשבוע בבטן נפוחה, צורך תכוף יותר במתן שתן, יציאות פעם ביומיים שלושה ועייפות.
לא יודעת האם לשייך תופעות אלו לטרום מחזור או לתחילת הריון.
מאחר ולאחר ההפלה קיבלתי מחזור רק פעם אחת אינני יודעת מתי אני אמורה לקבל, הכל בהשערה של מחזור סדיר.
האם ניתן יהיה לאתר הריון בבדיקה ביתית או בבדיקת דם כבר בימים הקרובים, מחר מחרתיים למשל או להמתין?
אני במתח ורוצה לדעת מה באמת קורה שם בפנים..
אודה לתשובותיכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה, דחופה
רוצה לדעת02/02/2011תודה (-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי לבדוק האם אני בהריון? - תדמור
ד''ר עפר תדמור02/02/2011בוקר טוב
אחרי הריון / לידה / הפסקת הריון ביוץ יופיע לא אחרי שבועיים אלא אחרי שלושה שבועות חודש.
יתכן והסימנים שאת מתארת מקורם בשאריות הריון ??.
מומלץ לבצע בדיקת דם להריון כמותית עכשיו, חוזרת עוד שבוע
לראות מה המספר , במספר מעל 1500 לבצע על קול וגינאלי
מומלץ אחרי בדיקות הדם לפנות לרופא או לכתוב אותם בפורום.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה
רוצה לדעת02/02/2011מחר אגש לעשות בדיקת דם ואעדכן בהמשך ...
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקת דם תוצאת הBCHG הינה 4..
רוצה לדעת03/02/2011שאלתי את מוסרת התוצאה במעבדה האם המשמעות שהתוצאה חיובית אמרה שזה גבולי.. שפחות מ-3 זה שלילי מוחלט.
אז זקוקה להסבר האם אני כן או לא בהריון? במידה וחיובי מתי לערוך בדיקה נוספת?
כאמור מחזור ב-6.1.11 אחרי שעברתי הפלה ב-6.12.10...
תודה רבה, ממתינה ומצפה בקוצר רוח (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא קיבלתי מחזור..מבקשת תגובה
רוצה לדעת07/02/2011כאמור בהודעות הקודמות- עברתי הפלה ב-6.12.10.
קיבלתי מאז מחזור פעם אחת ב-6.1.11.
ביום ה' האחרון, 4.2.11 עשיתי בדיקה ביתית וכן בדיקת דם ובשתיהן יצאה תוצאה שלילית.
מה יכולה להיות הסיבה לאיחור? בינתיים אין שום סימן להגעת המחזור...
מה עליי לעשות?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא קיבלתי תשובה וגם לא מחזור.
רוצה לדעת08/02/2011מה כדאי לעשות/לבדוק ומתי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה..אולי אתפוס כרגע את הד"ר
רוצה לדעת08/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)