שאלה לרופאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופאים
    מישהי
    02/02/2011

שלום,

אני בחורה בת 32. סובלת מוגיניסמוס שלא מאפשר לי ולבעלי לקיים יחסים מלאים. אנחנו כבר 3.5 שנים נשואים ורוצים מאוד ילדים, לכן החלטנו לפנות לרופא נשים.
    אני אחרי 3 הזרעות שלא הצליחו לצערי. הרופא המטפל "המום" מאי ההצלחה של הטיפולים הנ"ל מאחר וזרע בסדר והיו ביוצים והזרעות אני מאמינה שגם נעשו בזמן.
    הרופא המליץ לי על צילום רחם והוסיף כי לי זה יהיה מאוד כואב וחושש איך אעבור את זה.
    יש לי מספר שאלות:
    1. האם הזעות עם איקאקלומין - זה שווה ערך לשלושה נסיונות של קיום יחסי מין טביעים? או שלהזרעות סיכויים טובים יותר להצלחה??
    2. האם בגלל ששלוש הזרעות כשלו, זה אומר שאולי יש לי בעיית פוריות?
    3. אני חוששת בגלל גילי, אני כבר בת 32 ואני רוצה כמה ילדים. מה עליי לעשות? האם לעשות צילום רחם? אולי לעשות עוד הזרעות הפעם טבעי? יש לי ביוץ טבעי בעקרון. אבל טופלתי בשלושה מחזורים עם איקאקלומין כדי להגביר סיכויים ליותר זקיקים.
    4. האם עליי לעבור לטיפול של מומחה לפוריות?
    אודה לעצתכם. אנחנו מרגישים דיי אבודים ולוקחים קשה את הכשלון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לרופאים

הוספת תגובה

• שאלה לרופאים - תגובה

ד``ר אריה לידור
    02/02/2011

שלום לך
    עלייך להמשיך בהזרעות תחת טיפול בזריקות הורמונים ( ולא איקקלומין)תזמון הביוץ באולטרהסאונד ובבדיקות דם וגרימת ביוץ הורמונלי . מיותר לבצע צילום רחם עדיין במידה ואכן לא היו הריונות בעבר
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו