מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחסור בברזל בהריוןמירי03/02/2011
שלום רב,
אני בשבוע 20 להריון ונוטלת "פורית הריון" המכיל ברזל + חומצה פולית.
יש לי מחסור בברזל בדם ולפי התוצאות האחרונות יצאו הערכים:
המוגלובין - 9.5
המטוכריט - 30.8
Mean cell Hemoglobin - 25.3
אבקש לציין כי אני סובלת מחוסר ברזל כבר שנים, ובהריון הקודם שלי נטלתי ברזל, אך עדיין הערכים היו נמוכים- כאשר בסופו (אחרי הלידה) קיבלתי מנות דם (ההמוגלובין היה 6.5).
אני חוששת שבהריון הזה גם כן אהיה חלשה ואצטרך מנות דם.
מה עושים? רופאת המשפחה המליצה על הזרקת ברזל מרוכז לוריד בדרך של אשפוז. האם זה מומלץ בהריון? האם יכול לפגוע בעובר?
אודה על תשובתכם.
בנוסף רציתי לברר האם "פוריק הריון" זה תוסף ברזל שנכון לקחת בשלב הזה של ההריון מאחר והוא מכיל חומצה פולית (ואני כבר בשבוע 20).
תודה
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיבלתי תשובה.ממתינה כבר הרבה זמן
מירי07/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחסור בברזל בהריון - תגובה
ד''ר גדעון נגר07/02/2011'ש להמשיך ולקחת ברזל ניתן לקחת אף שני כדורים ליום.
איני רואה צורך בהזרקת ברזל
פוריק הריון מתאים לכל משך ההריון ואף לאחר מכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)