מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אגני כליות -הרחבה בינוניתסיון04/02/2011
שלום רב,
אני בשבוע 27+2 ואתמול ביצעתי מעקב אגני כליות אצל הרופא שאמר לי שצד אחד ימין הוא 6 מ"מ וצד שמאל הוא 9 מ"מ
מה עליי לעשות? והאם זה מסוכן לעובר? האם יש צורך בבדיקת מי שפיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה דחוף לייי
סיון07/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב מקפיצה תענו לי בבקשה
סיון09/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגני כליות - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור09/02/2011ערב טוב
אגני כליות 9 ממ בשבוע 27 זה הרחבה קלה.
הרחבה כזו מעלה מעט את הסיכון לבעייה כרומוזומלית.
ההגדרה היא מעלה קצת/ מעט / במידה קלה.
לא ניתן ליעץ לגבי מי שפיר ללא פרטים על חלבון עוברי/ שקיפות גילך.
באופן כללי מומלץ על יעוץ גנטי, אקו לב עובר על מנת להשלים התמונה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לד"ר תדמור
סיון10/02/2011תודה רבה על תשובתך ד"ר תדמור
החלבון עוברי ושקיפות העורפית יצאו תקינים וגם 2 הסקירות המוקדמת והמאוחרת
אני בת 23 , עשיתי את את בדיקת הדם של סקר שליש ראשון שיצאה תקינה
האם בכל זאת היית ממליץ לעשות מי שפיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לתדמור - ד"ר עופר תדמור
ד''ר עפר תדמור10/02/2011ערב טוב
כנראה שאת לא צריכה לעשות בדיקת מי השפיר
כדי לתת לך תשובה רצינית צריך תשובה מספרית של החלבון עוברי והשקיפות
כלומר לדוגמה : חלבון עוברי הסיכון 1:5000
שקיפות 1:2400
ללא תוצאות של סיכון בשתי הבדיקות קשה לתת לך יעוץ
אבל שוב לאור גילך והעובדה שיצאו הבדיקות תקין כנראה שאין בעייה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)