טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכולם , אני בשבוע 18 , לפני שבוע עשיתי בדיקת דם לבדיקת חלבון עוברי ..בתוצאות שהגיעו בנתיים נמצא שיש לי חלבון קצת גבוה בשתן .. האם זה מסוכן ? (השבוע הייתי אצל רופאת הנשיןם והיא לא הצביעה על מהשו מסוכן אולם רופא המשפחה שלי ציין זאת כמשהו לא סימפטי) מישהי אמרה לי שזה יכול להיות חלילה תחילתה של רעלת הריון האם זה נכון ?
אודה תשובתכם !
שבוע טוב והצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום. רעלת הריון מאובחנת על פי ערכי לחץ הדם קודם כל. לגבי החלבון בשתן,כדאי לחזור על הבדיקה לאחר ניקוי טוב של האזור.לא ציינת כמות החלבון.אם בכל זאת ימשיך,התיעצי שוב עם רופאת הנשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר