צירים מוקדמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צירים מוקדמים
    מירב
    06/02/2011

שלום רב, אני בת 32, בהריון רביעי בשבוע 15.3

מיום שישי התחילו לי התכוצויות וכאבים בבטן תחתונה מלווים בהתקשיות שבאים והולכים, כיוון שזהו הריוני הרביעי אני יודעת להבחין שמדובר בצירים קטנים (הם ממש דומים לצירי ברקסטון היקס רק שזה בשבוע מוקדם יותר מהרגיל).

הייתי במוקד נשים הבוקר, הרופא בדק אותי וגינלית ואמר שהצוואר סגור וארוך וזה מה שחשוב, הוא עשה אולטרסאונד לראות שהעובר בסדר ב"ה. לאחר מכן הוא נתן לי הנחייה לנוח 7 ימים, נתן לי אינדוביס ליומיים ולעשות מחר בבוקר תרבית שתן וכללית. במידה ויש דלקת בשתן זה יסביר למה הצירים התחילו אבל במידה והתרבית תהיה שלילית, מה יכול להיות הגורם? במידה וזה לא יעבור במנוחה של שבוע האם אצטרך שמירה? לגבי האינדוביס - התקשרתי לייעוץ טרטולוגי ונאמר לי שיש כמה הסתייגוית מהתרופה הזו אך לקחת אותה ביומיים הקרובים. האם בנטילה של יומיים בשבוע כמו שלי יכול להגרם איזשהו נזק לכמות המי שפיר? תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צירים מוקדמים

הוספת תגובה

• צירים מוקדמים - תגובה

ד``ר אריה לידור
    06/02/2011

שלום לך
    מומלץ לא להשתמש בתרופה זו בטרימסטר השלישי כלומר החל משבוע 24 והילך. עד אז אפשר להשתמש בה לפי הצורך.
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו