מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום רחם - שאלה לרופאיםמישהי07/02/2011
שלום לרופאים ידרים,
להלן הרקע שלי: אני בת 32, נשואה 3.5 שנים. אחרי 3 הזרעות שכשלו.
רופא נשים שלי הפנה אותי לצילום רחם.
קבעתי צילום רחם אצל ד"ר טוגנדרייך בר"ג לתאריך 21.2.2011.
קבלתי מחזור בתאריך 3.2.2011 בלילה, והיום אני כבר ללא מחזור.
לפי רופא שלי עדיף לעשות צילום רחם מייד לאחר סיום הווסת.
התור שקבעתי ל 21.2.2011 רחוק מסיום הווסת. האם יהיה רלוונטיות לבדיקה באותו יום? או שכדאי לדחות את התור לחודש הבא ולתזמן אותו יותר לקראת סיום המחזור? (המחזורים שלי סדירים בדר"כ).
אני פוחדת כי הבדיקה החודש אולי לא תהיה טובה בגלל הפרש הזמן בין סיום ווסת למועד הבדיקה. ועוד דבר נוסף, הבנתי שאחרי צילום רחם יש סיכויים טובים להריון. ואם אני עושה החודש בתאריך שנקבע, אני אהיה אחרי הביוץ.
אודה לדעתכם, אני לא ממש מבינה בזה.
המשך ערב טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מישהי08/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם - שאלה לרופאים - תגובה
ד``ר אריה לידור08/02/2011שלום לך
תזמון הבדיקה לאחר הוסת הוא בעקר כדי להמנע ממצב שהצילום יעשה לאחר ביוץ או הפריה אפשרית. אם עד לתאריך שנקבע לא קיימת ולא תקיימי יחסים הרי לתאריך שנקבע לך אין כל חשיבות. יכולה לבצע את הבדיקה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)