מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות בהריוןמבקשת ייעוץ07/02/2011
שלום רב,
אני בהריון בשבוע 29 +2
הבדיקה האחרונה שלי אצל רופא הנשים התבצעה כשהייתי בשבוע 27 + 2 והתוצאות היו: bpd 27.5
hc 28
ac 27
afi תקין
efw 1076
בנוסף בדיקת סוכר 112.7
אני אוכלת כמויות גדולות של סוכר (בעיקר שוקולד) וזה משהו שקיים אצלי בלי שום קשר להריון ואני מפחדת שיש לזה השפעה על העובר... האם זה מסוכן רק כשיש תוצאה בעייתית בבדיקת סוכר או גם כשיש תוצאה תקינה של סוכר? איזה השפעות יכולות להיות על העובר כתוצאה מאכילה מרובה של סוכר? עליי לציין שעליתי כבר במשקל 14 ק"ג
המצג הוא מצג עכוז ויש לי שליית פתח חלקית מה שהבנתי שייתכן ואצטרך ניתוח קיסרי
באיזה שבוע עושים ניתוח קיסרי עקב שליית פתח והאם זה עוד יכול להשתנות?
אני נמצאת בשלב של חרדות שאולי משהו לא יהיה בסדר ושאולי התזונה שלי תגרום לבעיות... אשמח לדעת האם הבדיקות תקינות או לא ולקבל הכוונה להמשך
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות בהריון - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור07/02/2011ערב טוב
משקל 1100 לשבוע 27 זה אחוזון 80% כלומר גבול עליון נורמה
הסוכר 112 הוא בצום ???
אם הוא בצום זה גבוהה
אם לא בצום יש לבצע סוכר בצום
אם סוכר 112 בצום יש להיכנס למעקב סכרת
עלייה במשקל 14 קג עם איכל סוכרים מרובה זה בעייה
מומלץ להיכנס לדייאטה, להיפגש עם דיאטקנית
לאכול 1800- 1500 קלוריות ביום להוריד סוכר
מומלץ לא לא לעלות יותר במשקל
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר תדמור
מבקשת ייעוץ08/02/2011הסוכר 112 זה ללא צום... בבדיקה ששותים סוכר ומחכים ועושים בדיקת דם לאחר שעה
האם האכילה המרובה של הסוכר יכולה לפגוע בעובר? מהם הסיכונים מאכילת סוכר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)