מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות דם- עזרה בבקשהאלונה08/02/2011
עשיתי אתמול בדיקות דם, ביום ה- 2 למחזור, לבקשת רופא הנשים שלי לקראת תכנון הריון בחצי שנה הקרובה.
מה אומרים הערכים הבאים, והאם הם תקינים:
fsh:12.20 IU/L
LH:9.80 IU/L
estradiol (E-2) : 192
TSH: 3.52 mIU/L
prolactin: 871.9
מה זה אומר על הפריון שלי? האם הערכים תקינים???
אני משתמשת מזה כמעט 10 שנים בגלולות למניעת הריון.
האם מומלץ להפסיק לתקופה לפני הניסניונות להרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה-- מחכה לתשובה בבקשה. חשוב
אלונה08/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם- עזרה בבקשה - תגובה
ד``ר אריה לידור08/02/2011שלום לך
על פי התוצאות לא נראה כי כרגע את נוטלת גלולות. אינני יודע מהו גילך
מכל מקום ערך פרולקטין גבוה ויש לחזור עליו
אין צורך בהמתנה לאחר הפסקת גלולות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך--דחוף!
אלונה08/02/2011שלום דר', תודה על תשובתך.
אני נוטלת גלולות מזה כמעט 10 שנים מסוג : הרמונט.
את הבדיקה לפי דרישת רופא הנשים עשיתי ביום השני של המחזור בצום מלא של 14 שעות.
מה אומר פרולקטין גבוה?
והאם מחר, שאני אמורה לקחת חפיסה חדשה של גלולות כדאי להפסיק ולתת לגוף קצת מנוחה לקראת תכנון הריון בחודשים הקרובים???
האם התוצאות עלולות להצביע על בעיות פוריות?
אודה לתשובתך.
אלונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)