מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימנים ראשונים של היריון או לא..נופר08/02/2011
שלום רב,
המחזור האחרון שלי היה ב- 8.1 והייתי אמורה לקבל ב 6.2 אך טרם קיבלתי..
אנחנו מנסים להיכנס להיריון.
לפני שבוע וחצי התחילה לי תופעה של הטלת שתן בתדירות גבוה, אפילו הייתי צריכה לקום באמצע הלילה לשירותים.
מתחילת השבוע יש לי רגישות בחזה אך במיוחד רגישות יתרה בפיטמות.
ועכשיו התחילו לצאת לי פצעונים בפנים - משהו שאף פעם לא היה לי אפילו לא בגיל ההתבגרות.
האם לעשות בדיקת ביתית או לחכות עוד כמה ימים?
נ.ב
התופעות עדיין קיימות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
איה08/02/2011את יכולה לעשות בדיקת הריון ביתית שמזהה הריון מהיום הראשון של האיחור (אני עשיתי בדיקה ביום שהייתי אמורה לקבל והתוצאה היתה חיובית)
או הכי בטוח לעשות בדיקת דם,ככה תהיי בטוחה :)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימנים ראשונים של היריון או לא.. - תגובה
ד``ר אריה לידור08/02/2011שלום לך
יכולה כבר לבצע בדיקת הריון . נקווה שתתקבל תוצאה חיובית
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב!!
נופר13/02/2011אכן צדקתם ועשיתי את הבדיקה והיא יצאה חיובית!!
אפשר לדעת מה השלב הבא?
מתי מתחילים עם הבדיקות ומה...?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)