הרפס סימפלקס2 -מבקשת לקבל תשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס סימפלקס2 -מבקשת לקבל תשובה
    bahura
    09/02/2011

שלום רב!אני בהריון בשבוע 5-6 .החלטתי על דעת עצמי לבצע בדיקת TORCH והתגלה שיש לי HSV2 נוגדני IGM חיוביים.עלי לציין שאין לא אצלי ולא אצל בן זוגי שום סימני המחלה .אנחנו ביחד כבר שנה והבנתי שהנוגדנים מהסוג הזה מעידים על הדבקה שהתרחשה לא מזמן.עלי לשאול איך אני אמורה להתייחס לכל המידע הזה ואיך לקשר מידע זה להריון?תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הרפס סימפלקס2 -מבקשת לקבל תשובה - תגובה

ד``ר אריה לידור
    10/02/2011

שלום רב
    למען הסר כל ספק כדאי לחזור על הבדיקה. במידה ואכן קיימים נוגדנים אלו המשמעות היא שנחשפת לוירוס בתקופה האחרונה דבר שהוא נטול כל משמעות להריונך
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה

bahura
    10/02/2011

אז האמרה שההריון שלי בסיכון ואצטרך לבקר במרפאת הריון לסיכון גבוה אינה נכונה?למה הכוונה לאחרונה?כמה זמן נוגדני IGM מופיעים בדם?לא בדקתי נוגדנים אלה לעולם והאם אני אמורה לחשוד במשהו לגבי בעלי "לאחרונה"?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו