שאלה מטרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מטרידה
    אורלי
    09/02/2011

שלום רב ,הנני בת 28 בהריון הראשון והנני מאוד מבולבלת -בקצרה הסיפור: הפסקתי לקחת גלולות בערך בספטמבר 2010 קבלתי פעמיים מחזור סדיר בראשון לאוקטובר וכן בראשון לנובמבר,בכל הזמן הזה אני ובעלי קיימנו יחסי מין עם אמצעי מניעה,התאריך היחידי שבו קיימנו יחסי מין לא מוגנים היה ב27 לנובמבר(כלומר בערך 27 ימים לאחר קבלת המחזור)-יש לציין כי לאחר מכן בא איחור במחזור וכן גיליתי כי הנני בהריון.השאלה שלי היא,כל רופא שאני באהה עליו שואל אותי מתי הווסת האחרונה ויש אצלי בלבול רב אומנם הווסת האחרונה היתה בראשון לנובמבר אבל נכנסתי להריון ב-27 לנובמבר אז מתי בעתם לפי דעתכם אני צריכה לחשב כי היתה לי הווסת(הראשון לנובמבר או לחילופין שבועיים לפני שנכנסתי להריון כלומר 13 לנובמבר) על מנת לעמוד את גיל האובר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה מטרידה

הוספת תגובה

• שאלה מטרידה - תגובה

ד``ר אריה לידור
    10/02/2011

שלום לך
    חישוב גיל ההריון נעשה על פי היום הראשון של הוסת האחרון
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל ההריון

אורלי
    11/02/2011

ד"ר שלום רב,
    לפי מה שהינך אומר(אם אני מחשבת את הווסת האחרונה מהראשון לנובמבר (כאשר נכנסתי להריון ב-27 לנובמבר) הנני אמורה להיות בשבוע ה-15 ולפי כל בדיקות האולטראסאונד הנני רק בשבוע ה-13 האם הדבר הגיוני?לפי מה להחשיב את ההריון לפי האולטראסאונד או לפי הווסת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו