מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובדת עצותחן ח.13/02/2011
אני בחורה בת 20 וחצי, רווקה.
קיבלתי מחזור אחרון ב3.1.11 וערכתי 2 בדיקות ביתיות אתמול בזמנים שונים, בשתיהן יצאו תשובות חיוביות.
היום בבוקר ערכתי בדיקת דם ונשלחתי לעשות אולטראונד ובדיקה אצל רופא נשים. מתי מגיעה התשובה של הבדיקת דם ומתי יש צורך לעשות את האולטסאונד וכל השאר?
אני שוקלת לעשות הפלה אבל אני לא יודעת מה ההשלכות בנושא- אם אוכל להכנס להריון בעתיד בקלות בלי טיפולים?
עד לא מזמן השתמשתי בגלולות .
לפי מה שהרופא משפחה אמר אני בתחילת שבוע 6. הוא אמר שאצטרך לעבור הפלה "גרידה".. איך הולך התהליך?
אני גם שוקלת מנגד להשאיר את התינוק ולהתחתן עם האבא (היינו במערכת יחסים 3 וחצי שנים). אשמח לקבל תשובה.
שיהיה שבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובדת עצות - תגובה
ד``ר אריה לידור14/02/2011שלום לך
מציע שתבצעי בדיקת דם להריון כמותית. עם התוצאה פני לרופא נשים שיענה ויסביר את כל האופציות העומדות לפנייך.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם
חן ח.14/02/2011עשיתי אתמול בבוקר בדיקת דם, מתי צריכות להגיע תוצאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם - תגובה
קרוב לודאי שהיום
בהצלחה
ד"ר אריה לידור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ממש חשוב!!!!!
חן ח.14/02/2011לפי חישוב שעשיתי אני בתחילת שבוע 6 , קיבלתי מחזור אחרון ב3.1.11 עד מתי אפשר לעשות הפלה ואיזה סוג של הפלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ממש חשוב!!!!! - תגובה
עד שבוע 7 אפשר לעשות הפסקת הריון תרופתית וכירורגית (גרידה). מעבר לשבוע 7 רק גרידה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)