מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חומצה פוליתmammy16/02/2011
שלום
אני בת 23 הריון ראשון ובשבוע 7 להריון(7 + 2)
בביקורי האחרון אצל הרופאה ביקשתי מרשם לחומצה פולית כי עומדת להגמר לי הקופסא של הכדורים.
הרופאה נתנה לי דף שיש עליו רשימה של כדורים ו-ויטמינים שונים לנשים,וסימנה
מארז של "אלספה" ו"פרנטל",קניתי את המארז אבל על האלספה כתוב שיש בזה גם חומצה פולית,ולכן התעוררה השאלה האם להפסיק לקחת את הכדורים שיש לי בנפרד של חומצה פולית או שעלי לקחת את שניהם...?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית - תגובה
ד''ר עפר תדמור16/02/2011ערב טוב
צריך בהריון כדורים של 5 מ"ג ליום
שתי התרופות לא מכילות 5 מ"ג .
כדאי לקחת כדור מיוחד רק לחומצה פולית
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה.אבל לא הבנתי
mammy16/02/2011אם צריך כדורים של 5 מ"ג ליום ,מדוע נתנו לי את הקפסולה(עוד לפני שהתחתנתי לקחתי) של 400מק"ג ?
יש לי 3 קופסאות שונות של כדורים
1. חומצה פולית (100 טבליות של 400מק"ג)
2. פרנטל
3. אלספה
האם לקחת את שלושתם?
והאם יש סכנה לקחת את שלושתם בבת אחת אחרי \במהלך הארוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה-לא הבנתי מה עליי לעשות
mammy16/02/2011שלום,
אם צריך כדורים של 5 מ"ג ליום ,מדוע נתנו לי את הקפסולה(עוד לפני שהתחתנתי לקחתי) של 400מק"ג ?
יש לי 3 קופסאות שונות של כדורים
1. חומצה פולית (100 טבליות של 400מק"ג)
2. פרנטל
3. אלספה
האם לקחת את שלושתם?
והאם יש סכנה לקחת את שלושתם בבת אחת אחרי \במהלך הארוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)