מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות חומות... מודאגתעדי16/02/2011
שלום,
אני כרגע בשבוע שמיני, עשיתי אולטרסאונד ראשון בשבוע שביעי (לפני שבוע..) והכל היה תקין, ראו את השק, ועובר עם דופק.. וכו'
אתמול בשעות הבוקר הבחנתי בכתמים חומים בניגוב לאחר מתן שתן... עקבתי אחרי זה ושמתי תחתונית והבחנתי שיש טיפה הפרשות על התחתונית... במהלך היום כבר לא היו הפרשות על התחתונית אבל עדיין בניגוב הבחנתי בהפרשות שצבען הפך להיות אדמדם בהיר..
בשעות הערב כשראיתי שזה לא מפסיק הלכתי למיון נשים בשביל לבדוק את זה... וגם שם הכל היה תקין... ראו דוםק עוברי וכו'.. ואמרו לי לנוח ואם אני חשה בכאבים כולשהם/הדימום מתחזק להגיע שוב.. ולעשות בדיקה נוספת בעוד שבוע..
במהלך היום המשכתי לעקוב אחרי הכתמים והדימום לא הפסיק.. (אין כתמים בתחתונית אבל עדיין בניגוב יש כתמים חומים, הפעם עם נקודות קטנות כאילו... כמו גושים קטנים קטנים... מילימטר..)
מקודם הבחנתי שמאתמול בערב אני לא מרגישה כלל בחילות ואין לי הקאות כמו שהיו לי בשבוע האחרון...
אשמח לייעוץ אם כדאי ללכת שוב לביקה עוד היום או להמתין לשבוע הבא... =/* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהו ההריון הראשון שלי ואני בת 22
עדי16/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוסיף שאתמול במיון נמסר שאני
עדי16/02/2011במצב של הפלה מאיימת....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בשבוע שביעי - גם לי יש...
mammy16/02/2011הפרשות חומות כאלה.....
|8
אני אשמח לדעת אם זה בסדר
האם ייתכן וזה נובע ממאמץ?
אני גרה בקומה רביעית בלי מעלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות חומות.. ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור16/02/2011ערב טוב
הפרשות חומות דמיות שכיח בהריון
יתכן דימום מצוואר הרחם ולא מיתוך הרחם
לא מעורר דאגה באם על קול הראה על דופק
שיטת המעקב אחרי ההריון בעל קול ולא לפי הפרשות
אם מרגיע אותך תמיד כדאי לעשות בדיקת על קול
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)