הפרשות חומות... מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות חומות... מודאגת
    עדי
    16/02/2011

שלום,
    אני כרגע בשבוע שמיני, עשיתי אולטרסאונד ראשון בשבוע שביעי (לפני שבוע..) והכל היה תקין, ראו את השק, ועובר עם דופק.. וכו'

אתמול בשעות הבוקר הבחנתי בכתמים חומים בניגוב לאחר מתן שתן... עקבתי אחרי זה ושמתי תחתונית והבחנתי שיש טיפה הפרשות על התחתונית... במהלך היום כבר לא היו הפרשות על התחתונית אבל עדיין בניגוב הבחנתי בהפרשות שצבען הפך להיות אדמדם בהיר..

בשעות הערב כשראיתי שזה לא מפסיק הלכתי למיון נשים בשביל לבדוק את זה... וגם שם הכל היה תקין... ראו דוםק עוברי וכו'.. ואמרו לי לנוח ואם אני חשה בכאבים כולשהם/הדימום מתחזק להגיע שוב.. ולעשות בדיקה נוספת בעוד שבוע..

במהלך היום המשכתי לעקוב אחרי הכתמים והדימום לא הפסיק.. (אין כתמים בתחתונית אבל עדיין בניגוב יש כתמים חומים, הפעם עם נקודות קטנות כאילו... כמו גושים קטנים קטנים... מילימטר..)

מקודם הבחנתי שמאתמול בערב אני לא מרגישה כלל בחילות ואין לי הקאות כמו שהיו לי בשבוע האחרון...

אשמח לייעוץ אם כדאי ללכת שוב לביקה עוד היום או להמתין לשבוע הבא... =/

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות חומות... מודאגת

הוספת תגובה

• זהו ההריון הראשון שלי ואני בת 22

עדי
    16/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוסיף שאתמול במיון נמסר שאני

עדי
    16/02/2011

במצב של הפלה מאיימת....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בשבוע שביעי - גם לי יש...

mammy
    16/02/2011

הפרשות חומות כאלה.....
    |8

אני אשמח לדעת אם זה בסדר
    האם ייתכן וזה נובע ממאמץ?
    אני גרה בקומה רביעית בלי מעלית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרשות חומות.. ד"ר תדמור

ד''ר עפר תדמור
    16/02/2011

ערב טוב

הפרשות חומות דמיות שכיח בהריון
    יתכן דימום מצוואר הרחם ולא מיתוך הרחם
    לא מעורר דאגה באם על קול הראה על דופק
    שיטת המעקב אחרי ההריון בעל קול ולא לפי הפרשות

אם מרגיע אותך תמיד כדאי לעשות בדיקת על קול

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו