מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת הbeta HCG עלתה הרבה ב5 ימיםאורטל16/02/2011
שלום רב אבקש ברשותך לשאול ולספר על הבדיקה שעשיתי
ב10.2.2011 עשיתי בדיקת דם BETA ויצא לי 240
אתמול ב15.2.2011 עשיתי שוב את הבדיקה כבקשת הרופא ויצא 3271
אבקש לדעת אם זה הריון תקין מראיית עיין מקצועית שלך
ואם זה נחשב לתקין העלייה המהירה הזאת ולפי מה שרשמתי לך איזה שובע אני צריכה להיות אבקש תשובה מקצועית כי חשוב לי לדעת איפה אני נמצת מנקודת מבט שלך תודה אבקש תשובה בהקדם האפשרי ושוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הbeta HCG ד"ר עופר תדמור
ד''ר עפר תדמור16/02/2011ערב טוב
ערך של 240 מתאים לשבוע 4
ערך של 3271 מתאים לשבוע 5
הערכים נימדדים כמכפלות של טיטראציות לכן השינוי הגדול.
את בשבוע 5 ואין כל בעייה
השלב הבא בערך שך 10000 שבוע 6 לראות עובר עם דופק.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה לתשובתך בקשה
אורטל16/02/2011תודה קודם כול על התשובה הקודמת ושחכתי לשאול משהו חשבו קטן היות וב5 ימים זה עלה הרבה רציתי לדעת אם יש סיכוי לכמה עוברים או שאין קשר עליה הגדולה ב5 ימים אבקש ברשותך את תשובתך המקצועית כחוות דעת היות ואתה בעל
נסיון רב בתחום אבקש תשובה בהקדם אם אפשר וסליחה על גזילת הזמן אני חדשה פה באתר וחשוב לי לשאול את השאלות האלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)