צירים סדירים בשבוע 36

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צירים סדירים בשבוע 36
    נועה
    17/02/2011

אז ככה...
    לפני יומיים הגעתי לחדר מיון בגלל דקירות בצד ימין של הבטן התחתונה אני בשבוע 36.1 ויש לי סכרת הריון מאוזנת עם דיאטה בלבד .כשעשו לי מוניטור ראו שיש לי צירים סדירים (ברמה של בין 120 ל80) לאחר שנתנו לי נוזלים עשו לי עוד מוניטור וראו שעדיין יש לי צירים סדירים.
    חשוב לי לציין שבאולטרסאונד שנעשה לי נאמר לי גם שיש לי ריבוי מי שפיר (300)כשיומיים לפני זה באולטרסאונד שנעשה לי כמות המים היתה תקינה .נוסף לכל העוברית היתה במצג עכוז ונאמר לי שכל עוד יש לי צירים אינני יכולה לעבור היפוך. (היה מתוכנן לי היפוך לשבוע 37) בבדיקה ואגינלית לא היתה לי פתיחה כלל והיתה לי מחיקה של 70%אושפזתי במחלקה להריון בסיכון ללילה למעקב. ונאמר לי שאם יהיו לי עדיין בבוקר צירים סדירים ככל הנראה יעשו לי ניתוח קיסרי באותו יום.בבוקר עשו לי מוניטור נוסף שהראה עדיין צירים סדירים (ברמה יותר נמוכה סביב ה60) והגיע מנהל המחלקה שהחליט לנסות לעשות לי היפוך. ההיפוך הצליח!!! ולאחר מכן במוניטור עדיין היו לי צירים אך הם כבר לא היו סדירים. בצהרים שחררו אותי הביתה.
    השאלה שלי היא מה עכשיו? מה כל זה אומר? יש לי מדי פעם צירים אך הם אינם סדירים. האם יש אפשרות להמשיך במצב הזה עד שבוע 40?האם אני אמורה להיות בשמירה? ללכת לעבודה? אשמח לקבל תשובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צירים סדירים בשבוע 36

הוספת תגובה

• צירים סדירים בשבוע 36 - תגובה

ד``ר אריה לידור
    18/02/2011

שלום רב
    ראשית ברכות על הצלחת ההיפוך. רצוי בשלב זה לנוח ולשתות הרבה כדי להפחית את הצירים . לא רצוי שתלדי לפני השבוע ה 38 מכל מקום הייתי מציע לך המשך מעקב הריון עד ללידה ביחידה לניטור עוברי טרום לידה בבית החולים בו את רוצה ללדת
    בהצלחה
    ד:ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת..

נועה
    18/02/2011

והאם אני יכולה לעבוד כרגיל? האם בדרך כלל זה מצב שניתן לסחוב אתו עד שבוע 40?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו