הפרשות חומות בשבוע חמישי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות חומות בשבוע חמישי
    אור
    18/02/2011

שלום. זה ההריון הראשון שלי. בתאריך 14/02 נמדדה ביטא בגובה 1013, לפי מחשבוני ההריון אני בשבוע 5+3. וסת אחרונה היתה ב 10/01.
    מתאריך ה 16/02 יש לי הפרשות חומות במרקם של ריר בעת הניגוב.
    האם זה נורמלי? יש לי בדיקה ראשונה אצל רופא נשים רק ביום שני. לא יודעת אם רלוונטי אבל הפסקת הגלולות היתה לפני שלושה חודשים. בנוסף, מתי ניתן יהיה לשמוע דופק?
    תודה מראש על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות חומות בשבוע חמישי

הוספת תגובה

• בבקשה לענות...

אור
    19/02/2011

האם נורמלי או שיש מקום לדאגה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרשות חומות בשבוע חמישי - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    20/02/2011

שלום.
    הבדיקה שתבצעי תראה מצב ההריון.דופק עוברי קודם רואים ורק מאוחר יותר שומעים. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל...

אור
    20/02/2011

ד"ר לחמן
    תודה על התגובה. קראתי בהמון פורומים שהפרשות חומות יכולות להופיע. האם זה אכן מצב נורמלי? האם יש בדיקה שניתן לעשות כדי להסביר את הופעת ההפרשות האלו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו