נטילת זינט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטילת זינט
    סילביה
    20/02/2011

הייתה לי תחושה של דלקת בשתן מזה כשבועיים. רציתי לקבוע תור לרופא נשים שיסיים אחת ולתמיד את מסכת הדלקות בשתן מהן סבלתי. אך מכיוון שלא היה תור זמין לרופא נשים, הטיפול התעכב.
    בוקר אחד התעוררתי עם כאבי גב תחתון ובטן תחתונה והלכתי לרופא משפחה שביקש ממני לבצע בדיקת תרבית שתן, ונתן לי מרשם לזינט טך אמר לי לקחת רק אם תוצאת הבדיקה תהיה חיובית.
    לאחר כשבוע, התקשרה אלי רופאת המשפחה וביקשה ממני ליטול את התרופה.
    העניין הוא שיש לי תור להורדת שיער בלייזר בעוד יומיים, כאשר לא ניתן לבצע את הטיפול במידה ונוטלים אנטיביוטיקה.

שאלתי היא האם אני יכולה לדחות את נטילת התרופה לעוד יומיים (ובעצם להיות עם הדלקת כשלושה שבועות, אציין כי כן סיימתי לקחת את תרופת הסידורל), או שאני צריכה ליטול את התרופה במהירות.

אציין כי חשוב לי מאוד לבצע את טיפול הלייזר, כיוון שאנו מנסים להיכנס להריון ואזי הטיפול עלול להידחות רק לאחר הלידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נטילת זינט

הוספת תגובה

• נטילת זינט - תגובה

ד``ר אריה לידור
    20/02/2011

שלום לך
    חייבת להתחיל באנטיביוטיקה כדי למנוע את החמרת הזהום בדרכי השתן. אין כל קשר ביו נטילת אנטיביוטיקה וטיפולי לייזר. יתרה מזו גם בהריון יכולה לבצע הסרת שער בלייזר
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו