מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נטילת זינטסילביה20/02/2011
הייתה לי תחושה של דלקת בשתן מזה כשבועיים. רציתי לקבוע תור לרופא נשים שיסיים אחת ולתמיד את מסכת הדלקות בשתן מהן סבלתי. אך מכיוון שלא היה תור זמין לרופא נשים, הטיפול התעכב.
בוקר אחד התעוררתי עם כאבי גב תחתון ובטן תחתונה והלכתי לרופא משפחה שביקש ממני לבצע בדיקת תרבית שתן, ונתן לי מרשם לזינט טך אמר לי לקחת רק אם תוצאת הבדיקה תהיה חיובית.
לאחר כשבוע, התקשרה אלי רופאת המשפחה וביקשה ממני ליטול את התרופה.
העניין הוא שיש לי תור להורדת שיער בלייזר בעוד יומיים, כאשר לא ניתן לבצע את הטיפול במידה ונוטלים אנטיביוטיקה.
שאלתי היא האם אני יכולה לדחות את נטילת התרופה לעוד יומיים (ובעצם להיות עם הדלקת כשלושה שבועות, אציין כי כן סיימתי לקחת את תרופת הסידורל), או שאני צריכה ליטול את התרופה במהירות.
אציין כי חשוב לי מאוד לבצע את טיפול הלייזר, כיוון שאנו מנסים להיכנס להריון ואזי הטיפול עלול להידחות רק לאחר הלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת זינט - תגובה
ד``ר אריה לידור20/02/2011שלום לך
חייבת להתחיל באנטיביוטיקה כדי למנוע את החמרת הזהום בדרכי השתן. אין כל קשר ביו נטילת אנטיביוטיקה וטיפולי לייזר. יתרה מזו גם בהריון יכולה לבצע הסרת שער בלייזר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)