דלקת בשתן בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בשתן בהריון
    אלמונית
    20/02/2011

היי,

בת 37 הריון שלישי שבוע 10 + 1 יום

בערך בשבוע 7 בבדיקות השגרתיות של ההריון מצאו לי דלקת בשתן מסוג Escherichia coli ונתנו לי אנטיביוטיקת אוגמנטין במשך 5 ימים. אחרי שסיימתי לקחת את האנטיביטיקה עשיתי עוד בדיקת שתן (לא ישר אחרי סיום הבדיקה אלא כמה ימים אחרי) והתוצאות הראו שעדיין יש לי דלקת בשתן מאותו סוג. השאלות שלי הן:

1. האם ייתכן שהאוגמנטין לא השפיע? 2. האם ייתכן שהתרופה השפיעה אבל נדבקתי שוב מבעלי בזמן קיום יחסי מין? 3. האם זה לא מסוכן לעובר שתהיה דלקת בשתן כל כך הרבה זמן? 4. עכשיו נתנו לי צפוראל - האם בסדר? מצטערת על כל כך הרבה שאלות אבל הרופא נשים שלי פנוי רק ב- 17/3. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בשתן בהריון

הוספת תגובה

• דלקת בשתן בהריון - תגובה

ד``ר אריה לידור
    20/02/2011

שלום לך
    אינני יודע למה הנאנטיביוטיקה לא השפיעה ייתכן והחיידק לא היה רגיש לה. מכל מקום יש לטפל עד העלמות החיידק מהשתן . צפורל אפשרי ובטוח בהריון ( שוב בתקווה שהחיידק אכן רגיש לאנטיביוטיקה זו)
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו