כאבי מחזור לאחר אורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי מחזור לאחר אורגזמה
    הדס
    25/02/2011

שלום רב אני בשבוע 7+5 לפי US. מאז שגיליתי שאני בהריון (לפני כארבעה שבועות) , כל פעם שאני חווה אורגזמה יש לי כאב מחזור בינוני-חזק למשך מספר דקות. כמו כן, בד"כ אני חווה מספר אורגזמות בזו אחר זו מה שמאריך את זמן הכאב. רציתי לדעת אם זה מסוכן והאם עלי להפסיק להגיע לאורגזמה. חשוב לציין שהיו לי בעיות עם הורמון הבטא - בשבוע שעבר ערכתי שתי בדיקות בהפרשים של יומיים ובבדיקה הראשונה הערך היה 7100 ובבדיקה השניה במקום עלייה הייתה ירידה ל-6300. עם זאת, נצפה בפעם הראשונה דופק עוברי (טפו טפו טפו). ארבעה ימים לאחר מכן בדיקה נוספת הראתה עלייה קטנה מדי - מ6300 ל9900.... יחד עם זאת אולטרסאונד חוזר כעבור בשבוע מהאולטרסאונד הראשון הראה שהעוברון מתפתח (ושוב - טפו טפו טפו, מלח מים, חמסה*5 , בלי עין הרע). תודה רבה וסליחה על המגילה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי מחזור לאחר אורגזמה

הוספת תגובה

• כאבי מחזור לאחר אורגזמה - תגובה

ד''ר גדעון נגר
    25/02/2011

המגילה מוזרה הן לגבי האורגזמות והן לגבי תוצאות הבדיקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המזלזלת והלא עניינית

הדס
    26/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו