לפני הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני הריון
    אני
    26/02/2011

שלום. אנחנו באמצע שנות ה 30. מתכננים עוד רגע להתחיל ולנסות להיכנס להריון. מה כדאי ומה מומלץ לפני כן לעשות? האם כדאי לעשות בדיקות דם לפני או שזה בסדר אחרי שבעזרת השם ניכנס להריון? האם פשוט להתחיל וזהו?
    לפני 4 שנים היו לבן זוגי ככל הניראה שתי יבלות בבטן התחתונה ורק בדיעבד הוא הבין שייתכן ומדובר בפפילומה. הוא לא עבר שום פרוצדורה ולא ראה רופא והיבלות נעלמו וכרגע מופיעות כשני פצעונים. האם אני צריכה לדאוג? אני לא מאוהבי החיסונים ואשמח שלא לקחת חיסון, בייחוד כי קראתי שצריך לחכות חצי שנה עד לכניסה להריון אחרי החיסון.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני הריון

הוספת תגובה

• מקפיצה וממתינה לתשובה

מישהי
    27/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תענו בבקשה....

מישהי
    28/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפני הריון - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    28/02/2011

שלום.
    בעקרון כדאי שתגשי להיבדק ולהתיעץ עם רופאך.אנו ממליצים לפני ההריון לבצע בדיקות גנטיות המותאמות לכל זוג לפי מוצא הוריהם.עליך גם להיבדק בנושא הפפילומה.בנוסף יש גם הטיפול עם חומצה פולית לפני הכניסה להריון כדי למנוע מומי מערכת העצבים המרכזית.בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו