פעיות לב מואצות מלוות בכיווץ רחם שב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעיות לב מואצות מלוות בכיווץ רחם שב
    סיוון
    27/02/2011

,
    אני בשובע 36 להריון ראשון, ההריון עובר תקין ואני בד"כ בריאה (בת 31). כבר קרוב לחודש שאני (מדי פעם) בעיקר בערב, מרגישה התכווצויות והתקשות בבטן (הבנתי שזה תקין). אבל לאחרונה ההתכווצויות מלוות בפעימות לב מואצות וחזקות למרות שאני רגוע לגמרי, אני מנסה לשכב ולנשום עמוק כדי להרגיע את המתרחש אבל זה עובר עד כשההתכווצות חולפת.
    בפעם האחרונה כשזה קרה קודם הרגשתי את הפעימות ואז באה ההתכווצות בבטן ואחרי כמה רגעים שההתכווצות עברה גם הפעימות החזקות נרגעו.

ברצוני לדעת האם התופעה דורשת התייחסות מיוחדת או שזה זניח ורגיל בשלב זה של הריון והאם זה פוגע בעובר, ומה כדאי לעשות כשזה קורה?

אשמח מאוד לתשובה

תודה מראש,

סיוון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פעיות לב מואצות מלוות בכיווץ רחם שב - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    28/02/2011

שלום.
    כמובן שיש צורך בבדיקה רפואית כדי לברר תלונותיך.גשי לכן להיבדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעימות לב מואצות מלוות בכיווץ רחם

סיוון
    28/02/2011

שלום ד''ר לחמן
    אני מודה לך מאוד על תגובתך העניין הוא שניגשתי לגניקולוג המטפל שלי והסברתי את הנ"ל אך נאמר לי, ואני מצטטת :"זה בסדר". האינטואיציה שלי אמרה שזה לא לגמרי בסדר אבל עכשיו אין לי "כתובת" למי לפנות, האם עלי לגשת לגניקולוג אחר או קרדיאולוג או לגשת למוקד חרום.
    אני מתנצלת על השאלה שהיא לא רפואית אבל אשמח אם תוכל לכוון אותי.

שוב תודה

סיוון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו