טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב אני בת 37 הריון ראשון שלי. אני חוששת מביצוע דיקור מי שפיר עקב רגישויות שונות שיש לי בהריון. כמו: התכווצויות ברחם לחצים בבטן התחתונה, דימומים שהיו פעמיים אחד מהם היה פוליפ, שליית פתח שהתגלתה בסקירה מוקדמת ורישות לתרופות. תוצאות שקיפות עורפית הן: trisomy 21 1:781 trisomy18 1:1094 trisomy 13 1:20929 עובי העורף 1.5 מ"מ לאחר בדיקת דם שמבצעים לאחר השקיפות התוצאה שהתקבלה בשקלול עם הגיל היא 1:1500 סקירת מערכות היתה תקינה. אינני יודעת מה להחליט , חוששת לבצע את הדיקור בגלל הרגישויות שלי וההתכווצויות ברחם שכבר קיימות. אני מודעת לסיכון שכרוך בבדיקה וחוששת ממנה יותר. מחר אני אעשה בדיקת חלבון עוברי. מחכה לעצתכם. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר