מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איחור של 3 ימים במחזורשרית01/03/2011
שלום,
שמי שרית..
אני בת 29, לא לוקחת גלולות או כל דבר אחר.
המחזור של היה אמור להגיע ב 26 לפברואר. הסבב שלי עומד על 31-33 יום.
בשנתיים האחרונות אני ללא גלולות והמחזור תקין וקבוע.
לפני שנתיים הייתה לי ציסטה בשחלה שגרמה לעיכוב של חודש אבל מאז הכל סדיר.
כרגע המחזור שלי מאחר בשלושה ימים. עשיתי בדיקה ביתית ב 27 לחודש שיצאה שלילית... המחזור עדיין לא הגיע...
האם יש סיכוי להריון? מתי לבדוק שוב בבית? האם יש סיכוי לציסטה שוב?
אודה על כל מידע ועצה,
תודה רבה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור של 3 ימים במחזור - תגובה
ד``ר אריה לידור01/03/2011שלום לך
מציע שתבצעי בדיקת ביטא חוזרת כעבור שבוע. במידה ושלילי ועדיין לא קבלת פני לרופא שלך לברור העיניין
בהצלחה
ד"ר אריה לידור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה..
שרית02/03/2011בסה"כ המתנה של כמה ימים ונראית כל כך ארוכה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון, ותוצאה שלילית בבדיקה ביתית
אני02/03/2011שלום שרית,
אני גם בהריון, ועשיתי שתי בדיקות ביתיות, אחת באיחור עצמו והשניה כעבור מספר ימים, ובשתי הבדיקות התוצאה היתה שלילית.
היתה לי אז שפעת, והחלטתי לא לקחת משככי כאבים, למרות התוצאה השלילית של ההריון, וטוב שכך. שבוע לאחר מכן, עשיתי בדיקת מעבדה, והתברר שאני בהריון!!!
למדתי מזה שאסור לסמוך על בדיקה ביתית, ברגע שיש חשד רציני, לא לקחת סיכון עם תרופות או צילומים, עד שיוכח אחרת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)