סושי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סושי
    דנה
    01/03/2011

שלום, אני בהריון שבוע 11 מתחילת ההריון יוצא לי לאכול בסביבות פעם בשבוע סושי אני מקפידה שהדגים יהיו מבושלים ולא נעים. הבוקר דיברה משהי מהאגודה לתרבות הציבור על הסכנות שידועות לי אבל היא הלחיצה שגם אם לוקחים סושי צימחוני הכל מתבצע על אותו קרש וכו'...
    יש איזו בדיקה שאני צריכה לעשות? אני די בלחץ ברור לי שמעכשיו לא אוכל יותר מה זה אומר אם היו חיידקים בוודאות משהו יכול לקרות? אודה לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סושי

הוספת תגובה

• סושי - תגובה

ד``ר אריה לידור
    01/03/2011

שלום לך
    החשש באכילת דג נא -כמו בסושי למשל הוא קיומם של חיידקים מסוימים ( ליסטריה ) במאכלי ים אלו היכולים לפגוע במהלך ההריון התקין . השתדלי להמנע ממאכלים אלו עד לאחר הלידה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתבה באתר

עירית
    02/03/2011

יש פה כתבה באתר שכתוב בה: כדאי לוותר על דג נא, כולל קרפצ'יו, סביצ'ה, סושי או סשימי, כי בדג נא יש סבירות גבוהה יותר לטפילים וחיידקים. כתוב גם שאם במטבח משתמשים באותם כלים להכנת סושי צמחוני, בחירה בסושי צמחוני לא תפחית את הסיכון. זה בסדר גמור לאכול סושי מטוגן.

http://www.beok.co.il/Category/Article/11166/אמת+או+שקר+שבעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו