מחזור אחרי הפלה, בטא 8.3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור אחרי הפלה, בטא 8.3
    limor
    18/12/2007

שלום ד"ר

אני כמעט 5 שבועות אחרי הפלה ע"י כדורי ציטוטק (שבוע 9 , שק הריון ריק), למרות שהבטא יורד הוא עדיין לא הגיע ל0.
    לפני מספר ימים קיבלתי מה שנראה כמחזור (4 שבועות בדיוק לאחר ההפלה), השאלה היא האם יתכן שהמחזור הגיע כשהבטא היא בערך 10? (5 ימים לפני המחזור הבטא היתה 19.8 והיום, 4ימים אחרי מחזור הבטא היא 8.3).
    יש לציין שבבדיקה יום לאחר ההפלה כבר נראה "רחם נקי", כך גם שבוע לאחר ההפלה בבדיקת U.S נוספת. עם זאת המחזור הינו משונה מעט - מקוטע, למרות שהגיע ללא איחור.

אחרי כל ההסברים הארוכים אני אחזור על השאלה- האם זה המחזור??? אפילו שהבטא עדיין לא 0?

תודה וסליחה על ההסבר הארוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור אחרי הפלה, בטא 8.3

הוספת תגובה

• זה מחזור אפילו שהבטא לא ירד ל-0

ד''ר רמי אבירם
    19/12/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני

limor
    19/12/2007

גם אם המחזור הזה לא בדיוק רגיל??? (הוא לא רציף, הוא הולך ובא, חי יום כן וחצי יום לא ומאוד חלש)
    אז זה המחזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

ד''ר רמי אבירם
    20/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו