מה לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות?
    רעות
    06/03/2011

שלום רב
    לאחר שמונה שנים בהן לקחתי גלולות באופן קבוע והמחזור הגיע תמיד באופן מסודר כל 28 ימים, הפסקתי לפני כחודש. מאז עברו 33 ימים ועדיין לא הגיע המחזור . ביום בו הייתי אמורה לקבל את הווסת ביצעתי בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית (מאז עברו 5 ימים) שלא כמו בעבר בשבוע וחצי האחרונים אני מרגישה ממש כאבי מחזור כאילו שעוד רגע אני מקבלת מחזור- אך לא כך הדבר. אני יודעת שאחרי הפסקה כזו ארוכה הגיוני שהמחזור יאחר אך האם הגיוני שאני מרגישה כאבי מחזור 10 ימים מבלי לקבל מחזור? האם כדאי לעשות גם בדיקת דם ? חשוב לציין כי אין לי בחילות ולא כואב לי החזה. מה דעתכם?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

• היי עברתי אותו דבר בדיוק

אדריאנה
    07/03/2011

היי רעות, עברתי את אותו הסיפור בדיוק, המחזור שלי איחר המון (אני חושבת שיותר משבועיים) וזה לווה בכאבים עזים, ללא בחילות.
    ביצעתי בדיקת אולטרסאונד ומצאו שהכל תקין, הרופא ייחס את הכאבים לביוץ ראשון לאחר הפסקת נטילת גלולות שלרוב הוא מכאיב מאוד. הבנתי ממנו שיש כאבים לאחר הפסקת גלולות ומחזור שמתעכב הוא לא דבר נדיר לאור הפסקת גלולות.
    אני מציעה בשבילך להירגע- להזמין תור לרופא נשים, שיעשה אולי אולטרסאונד.
    ולך - נסי לחזור לשגרה עד כמה שניתן, אם את לא בהיריון - המחזור יגיע.
    מקווה שעזרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות? - תגובה

ד``ר אריה לידור
    07/03/2011

שלום לך
    אכן שכיח שלעתים לאחר הפסקת הגלולות מתמהמהת הופעת הוסת הסדיר . כל זה בהנחה שהוסתות שלך היו סדירים לפני תחילת הגלולות.
    התאזרי בסבלנות ובמידה ואינך מקבלת תוך חודש מהפסקת הגלולת פני לרופא לבדיקה ויעוץ טיפולי בהתאם
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו