קצת ארוך - אבל מקווה שתקראו ותגיבו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת ארוך - אבל מקווה שתקראו ותגיבו
    אדריאנה
    07/03/2011

שלום לכולם. אשתדל לתמצת את עיקרי הדברים:
    סבי נפטר ביום ו' האחרון (באופן פתאומי שהשאיר את כל המשפחה בהלם) - מעבר לכך, אני ובעלי מנסים להיכנס להיריון מחודש דצמבר (סוף נובמבר הפסקתי גלולות ולאחרונה המחזור התאזן והוא 26.5 ימים בממוצע). בשבוע האחרון היו לי סימנים של בחילות (לא רק בבוקר, כאבים בשדיים) ורציתי מאוד לחשוב שאני בהיריון - הרצון כמובן התגבר מאוד לאחר פטירתו של סבי. התבדיתי מאחר ובאותו יום (יום ו' האחרון) בערב קיבלתי מחזור, והאכזבה שלי הייתה גדולה, מה שהכניס אותי יותר לדיכאון (בגלל סבא ובגלל המחזור).
    אני בטוחה שתגיבו שזה דבר נורמלי ושזה ממש לא הרבה זמן שאנחנו מנסים.. בכל זאת, הייתי שמחה לשמוע תגובות ועצות וגם חיזוקים..
    תודה ושבוע טוב לכולכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אדריאנה

ריקי
    07/03/2011

נכון שזה קל להגיד וגם אני רציתי לשמוע תשובות אחרות, אבל מילת הקסם בכניסה להריון היא סבלנות. צריך המון סבלנות, כי כל הזמן צרי לחכות ולעשות ושוב לחכות ואז מתאכזבים וכו'.
    אתםבאמת לא מנסים הרבה זמן, פעמיים שלוש?
    אל תהיי בדיכאון, הכל בסדר.
    סבך נפטר, אני בטוחה שזה כואב, אלו הם חיינו.
    תנסו לקיים יחסים יום כן יום לא מהיום ה-10 של המחזור עד היום ה-20.
    ותנסי להוריד לחץ, עד כמה שאפשרי.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת ארוך - אבל מקווה שתקראו ותגיבו - תגובה

ד``ר אריה לידור
    07/03/2011

שלום לך
    משתתף בצערך וממליץ לך לנהמשיך ולנסות להרות. זהו תהליך שדורש לרוב מספר נסיונות
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו