מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קצת ארוך - אבל מקווה שתקראו ותגיבואדריאנה07/03/2011
שלום לכולם. אשתדל לתמצת את עיקרי הדברים:
סבי נפטר ביום ו' האחרון (באופן פתאומי שהשאיר את כל המשפחה בהלם) - מעבר לכך, אני ובעלי מנסים להיכנס להיריון מחודש דצמבר (סוף נובמבר הפסקתי גלולות ולאחרונה המחזור התאזן והוא 26.5 ימים בממוצע). בשבוע האחרון היו לי סימנים של בחילות (לא רק בבוקר, כאבים בשדיים) ורציתי מאוד לחשוב שאני בהיריון - הרצון כמובן התגבר מאוד לאחר פטירתו של סבי. התבדיתי מאחר ובאותו יום (יום ו' האחרון) בערב קיבלתי מחזור, והאכזבה שלי הייתה גדולה, מה שהכניס אותי יותר לדיכאון (בגלל סבא ובגלל המחזור).
אני בטוחה שתגיבו שזה דבר נורמלי ושזה ממש לא הרבה זמן שאנחנו מנסים.. בכל זאת, הייתי שמחה לשמוע תגובות ועצות וגם חיזוקים..
תודה ושבוע טוב לכולכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדריאנה
ריקי07/03/2011נכון שזה קל להגיד וגם אני רציתי לשמוע תשובות אחרות, אבל מילת הקסם בכניסה להריון היא סבלנות. צריך המון סבלנות, כי כל הזמן צרי לחכות ולעשות ושוב לחכות ואז מתאכזבים וכו'.
אתםבאמת לא מנסים הרבה זמן, פעמיים שלוש?
אל תהיי בדיכאון, הכל בסדר.
סבך נפטר, אני בטוחה שזה כואב, אלו הם חיינו.
תנסו לקיים יחסים יום כן יום לא מהיום ה-10 של המחזור עד היום ה-20.
ותנסי להוריד לחץ, עד כמה שאפשרי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת ארוך - אבל מקווה שתקראו ותגיבו - תגובה
ד``ר אריה לידור07/03/2011שלום לך
משתתף בצערך וממליץ לך לנהמשיך ולנסות להרות. זהו תהליך שדורש לרוב מספר נסיונות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)