מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כליות מורחבותמירי08/03/2011
שלום,
אני בשבוע 16 ובת 23, השבוע עשיתי שקיפות עורפית ובבדיקה הרופא אמר כי הכליות של העוברית קצת גדולות/גבוליות.
כליה אחת הייתה בגודל 2.9 והשניה 3.1.
הרופא אמר להמשיך לעקוב אחרי הכליות שלה ולעבור בדיקת חלבון עוברי ואינהבין ולראות מה התוצאות של זה ובמידה וצריך לעשות מיי שפיר.
מה זה אומר כליות מורחבות? איך זה משפיע עליה? ולמה זה עלול לגרום?
האם זה דבר שכיח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מירי08/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מחכה לתשובה. ושאלה נוספת.
מירי09/03/2011אתמול הייתי אצל הרופאה כדי לבקש בדיקת דם CMV חוזרת כי הייתי חולה לפני כמה שבועות. ניגשתי אליה בהמלצת האחות הריון. הרופאה התעצבנה עליי אמרה שזה לא בסל והיא לא מבינה למה האחות הריון מתערבת וכי אני צריכה להביא אישור שהייתי חולה מהרופא משפחה.
היא לא הייתה מוכנה לדבר איתי על תוצאות הסקירה הראשונה ולענות לי על שאלות אפשר להגיד שממש גירשה אותי ואמרה לי לחזור בתור הבא שנקבע לי ב*2700 שיהיה רק בעוד 3 שבועות.
יש לציין שלא הגעתי בלי תור אלא התור הזה נקבע לי ע"י המזכירה בקופת חולים בשביל בקשה חוזרת לבדיקת CMV.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכליות מורחבות - ד"ר עופר תדמור
ד''ר עפר תדמור09/03/2011ערב טוב
כליות מורחבות מעל וכולל 4 ממ בסקירה סימן סטטיסטי חלש לתסמונת דאון
אין לנו נקודת חיתוך לגודל הכליות בשקיפות.
ההמלצה לגביך לבצע סקירת מערכות מוקדמת
אם בסקירה כליות מוגדלות מעל וכולל 4 ממ ללכת ליעוץ גנטי עם תוצאות השקיפות + סקירה.
ברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות שלי
מירי10/03/2011היה מדובר בסקירה ראשונה ולא שקיפות עורפית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)