מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גודל עובר ואפשרות לסכרת?טארה11/03/2011
לרופאים שלום,
אני בשבוע 34+4
אתמול הייתי בבדיקה בבי"ח בעקבות ריבוי מי שפיר (לאחר 2 מעקבי גדילה+סקירה מכוונת שיצאה תקינה)
תוצאות אולטראסאונד נכון לשבוע 34+3:
הערכת משקל 3.100
B.P.D- מתאים לשבוע 36+4
היקף ראש: 321 מ"מ
היקף בטן: מתאים לשבוע 38
Femur length: מתאים לשבוע 35+0
מאז השקיפות העורפית ראו שהעובר גדול יותר בשבוע ואח"כ ההפרשים גדלו.
העסמת סוכר 50- תקינה
תוצאות העמסת סוכר 100:
לפני הבדיקה- 77
אחרי שעה- 158
אחרי שעתיים- 124
אחרי 3 שעות- 38
נאמר לי שיש סיכון לסוג של סכרת (אני לא סוכרתית) והפנו אותי לדיאטנית.
הרופאים שראו את התוצאות של הסוכר לפני הרופא בבי"ח לא התרגשו ולא אמרו לי לעשות זאת.
כיצד עלי לנהוג? האם תוצאה זו אכן צריכה להדאיג אותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד נתון למה שכתבתי
טארה11/03/2011שכחתי לציין לגבי ריבוי מי השפיר שה-AFI הוא 35
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודל עובר ואפשרות לסכרת? - תגובה
ד''ר גדעון נגר11/03/2011על פי הבדיקות לא מדובר בסכרת הריונית
עובר יכול להיות גדול גם ללא סכרת.
אין סיבה לדאגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודל עובר ואפשרות לסכרת? - תגובה - תגובה
ד''ר גדעון נגר11/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)