שאלה חשובה לרופאים -שחלה פוליציסטית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה לרופאים -שחלה פוליציסטית
    אדריאנה
    11/03/2011

שלום רב.
    הפסקתי גלולות בסוף חודש נובמבר, המחזור ה"טבעי" הראשון התעכב בכשבועיים ולווה בכאבים עזים. מאז עברתי עוד 3 מחזורים די סדירים, שבכל אחד מהם היה ביוץ בהתאם לימי המחזור "כמו שעון" (בדקתי באמצעות ערכת ביוץ).
    מאז שהפסקתי גלולות החלו להופיע פצעונים וכן אני חשה שאני משמינה - אני יודעת שאלו סממנים היכולים להעיד על קיום שחלה פוליציסטית.
    שאלתי היא -האם ייתכן שחלה פוליציסטית למרות שבכל מחזור עד כה ראיתי ביוץ מסודר לפי בדיקת ערכת ביוץ?
    איך שוללים תופעה כזו? אולטרסאונד?

ברצוני גם לציין שבחודש דצמבר האחרון עברתי כמה בדיקות אולטראסאונד ולא נמצא ממצא חריג בשחלות.
    אודה על תשובתכם ועצתכם.
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה חשובה לרופאים -שחלה פוליציסטית - תגובה

ד''ר גדעון נגר
    11/03/2011

בדיקת USשוללת שחלות פוליציסטיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• us=אולטראסאונד

אדריאנה
    11/03/2011

אוקיי האם זה אולטראסאונד ייחודי - או שכל בדיקה שבה נמצאו ממצאים תקינים שוללת את האפשרות לכך?

בכל מקרה המון תודה על תשובתך בערב שבת!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו