מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- Streptococcus gr GUV13/03/2011
היי,
אני בשבוע 39 +2. אמורה ללדת ביום שישי. לפני שבוע עשיתי משטח והתגלה חיידק Streptococcus gr G .
בהתחלה הרופא אמר לי לא לעשות עם זה כלום, אלא רק בעת הלידה לעדכן את הרופא המיילד ושם יחליטו האם לתת אנטיביוטיקה בזמן הלידה או לא. לאחר מכן אמר שכן כדאי לקחת אנטיביוטיקה (מוקסיפן) לשבוע כבר עכשיו ובעת הלידה לא לעשות כלום.
רציתי לשאול - מה זה החיידק הזה? על מה עלול להשפיע? האם אכן כדאי לקחת כעת אנטיביוטיקה או לתת לזה לעבור לבד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Streptococcus gr GUV
UV13/03/2011רק לציין שהמשטח לא היה משטח גרון. הרופא המפנה הוא רופא נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
UV13/03/2011שלום רב,
קצת התחלתי להלחץ אז החלטתי לפרוס את כל שאלותי בנושא:
1. בלידה הקודמת היה לי חיידק מקבוצה B ואכן קיבלתי אנטיביוטיקה במהלך הלידה. האם זה הגיוני שעכשיו אין לי את החיידק?
2. מה זה בכלל החיידק מקב' G?
3. האם לקבל טיפול עכשיו או לא?
4. האם אין צורך באנטיביוטיקה במהלך הלידה?
5. במה הוא יכול לפגוע (אמרו לי שלא יודעים עליו הרבה ושזה חריג לקבל תוצאה כזו במשטח וגינלי).
6. האם יכול להיות שטעו באבחון וכדאי לעשות משטח חוזר?
7. האם זה מדבק (כדאי לחטא את האסלה אחרי השימוש כדי שבני בן ה-4 לא ידבק), להמנע מעיסוי פרינאום?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהStreptococcus gr G - תגובה
ד``ר אריה לידור14/03/2011שלום לך
עלייך ליידע את הצוות המיילד. עם תחילת הלידה וירידת מים עלייך לקבל אנטיביוטיקה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)