Streptococcus gr G

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Streptococcus gr G
    UV
    13/03/2011

היי,

אני בשבוע 39 +2. אמורה ללדת ביום שישי. לפני שבוע עשיתי משטח והתגלה חיידק Streptococcus gr G .
    בהתחלה הרופא אמר לי לא לעשות עם זה כלום, אלא רק בעת הלידה לעדכן את הרופא המיילד ושם יחליטו האם לתת אנטיביוטיקה בזמן הלידה או לא. לאחר מכן אמר שכן כדאי לקחת אנטיביוטיקה (מוקסיפן) לשבוע כבר עכשיו ובעת הלידה לא לעשות כלום.

רציתי לשאול - מה זה החיידק הזה? על מה עלול להשפיע? האם אכן כדאי לקחת כעת אנטיביוטיקה או לתת לזה לעבור לבד?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Streptococcus gr G

הוספת תגובה

• Streptococcus gr GUV

UV
    13/03/2011

רק לציין שהמשטח לא היה משטח גרון. הרופא המפנה הוא רופא נשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

UV
    13/03/2011

שלום רב,
    קצת התחלתי להלחץ אז החלטתי לפרוס את כל שאלותי בנושא:

1. בלידה הקודמת היה לי חיידק מקבוצה B ואכן קיבלתי אנטיביוטיקה במהלך הלידה. האם זה הגיוני שעכשיו אין לי את החיידק?
    2. מה זה בכלל החיידק מקב' G?
    3. האם לקבל טיפול עכשיו או לא?
    4. האם אין צורך באנטיביוטיקה במהלך הלידה?
    5. במה הוא יכול לפגוע (אמרו לי שלא יודעים עליו הרבה ושזה חריג לקבל תוצאה כזו במשטח וגינלי).
    6. האם יכול להיות שטעו באבחון וכדאי לעשות משטח חוזר?
    7. האם זה מדבק (כדאי לחטא את האסלה אחרי השימוש כדי שבני בן ה-4 לא ידבק), להמנע מעיסוי פרינאום?

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Streptococcus gr G - תגובה

ד``ר אריה לידור
    14/03/2011

שלום לך
    עלייך ליידע את הצוות המיילד. עם תחילת הלידה וירידת מים עלייך לקבל אנטיביוטיקה
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו