מתקני ביטחון, שבוע 29

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתקני ביטחון, שבוע 29
    שירן
    14/03/2011

שלום,

אני שבוע 29, האם מתקני הביטחון במקומות ציבוריים, הגלאים האלה שעוברים תחתם, מזיקים להיריון? בכל תקופתו?

שאלה נוספת, מאחר והבטן גדלה לה, האם מותר לשים חגורת בטיחות בזמן נהיגה?

בקורס הכנה ללידה, והרופאה שלי אמרו שאסור לישון על הגב. השאלה האם זה במשך כל תקופת ההיריון שלי כבר משבוע 29, או רק בסוף ההיריון כבר לפני הלידה.

לפעמים כשאני ישנה אני מתעוררת ומגלה שהתהפכתי וישנתי על הגב-זה רע?

שאלה נוספת-האם יש חשיבות לגודל הבטן. אני שבוע 29 והבטן שלי בגודל כמו כדור כדורסל. פגשתי נשים בהיריון בשבוע מתקדם משלי והיו בעלות בטן כמו שלי, וכמו כן נשים בשבועות מתחילים כמו 22 עם בטן גדולה יותר משלי. יש לזה חשיבות רפואית לגבי העובר?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתקני ביטחון, שבוע 29

הוספת תגובה

• מקפיצה

שירן
    16/03/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתקני ביטחון, שבוע 29 - תגובה

ד``ר אריה לידור
    17/03/2011

שלום לך
    אין סכנה להריון או לעובר מגלאי המתכות. יכולה בהחלט לישון על הגב או על הבטן ללא חשש. גודל הבטן שלך פחות חשוב. יוותר חשוב גודל העובר כפי שנקבע באולטרהסאונד. מותר לחגור חגורת בטיחות ברכב.
    בהצלחה\
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

שירן
    17/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו