מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתקני ביטחון, שבוע 29שירן14/03/2011
שלום,
אני שבוע 29, האם מתקני הביטחון במקומות ציבוריים, הגלאים האלה שעוברים תחתם, מזיקים להיריון? בכל תקופתו?
שאלה נוספת, מאחר והבטן גדלה לה, האם מותר לשים חגורת בטיחות בזמן נהיגה?
בקורס הכנה ללידה, והרופאה שלי אמרו שאסור לישון על הגב. השאלה האם זה במשך כל תקופת ההיריון שלי כבר משבוע 29, או רק בסוף ההיריון כבר לפני הלידה.
לפעמים כשאני ישנה אני מתעוררת ומגלה שהתהפכתי וישנתי על הגב-זה רע?
שאלה נוספת-האם יש חשיבות לגודל הבטן. אני שבוע 29 והבטן שלי בגודל כמו כדור כדורסל. פגשתי נשים בהיריון בשבוע מתקדם משלי והיו בעלות בטן כמו שלי, וכמו כן נשים בשבועות מתחילים כמו 22 עם בטן גדולה יותר משלי. יש לזה חשיבות רפואית לגבי העובר?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שירן16/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתקני ביטחון, שבוע 29 - תגובה
ד``ר אריה לידור17/03/2011שלום לך
אין סכנה להריון או לעובר מגלאי המתכות. יכולה בהחלט לישון על הגב או על הבטן ללא חשש. גודל הבטן שלך פחות חשוב. יוותר חשוב גודל העובר כפי שנקבע באולטרהסאונד. מותר לחגור חגורת בטיחות ברכב.
בהצלחה\
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
שירן17/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)