מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון צעירלירון16/03/2011
שלום,
אני בת 35+1, אני בשבוע 6, עם דימום קל מזה שבוע (דימום טרי ולא הכתמה חומה). בטא מהיום 12,294. ואולטראסאונד מהיום - נצפה שק הריון עם מחיצה קטנה גודל השק 11מ"מ, לא נראה דופק.
היסטוריה רפואית - הריון אחד בלידה קיסרית בשבוע 36.ומשבוע 29 שמירה עקב דימום וחשד להפרדות שיליה. לפני כחודש היה לי הריון כימי שהסתיים בשבוע 4 בערך.
בביקור אצל גניקולוג היום, נאמר לי כי יתכן ומדובר בהריון לא תקין, המליץ על מעקב בעוד שבוע.
שאלותיי הן: האם ייתכן שעוד יראו דופק ועובר בשבוע הבא ?
והאם ערכי הבטא לא גבוהים מדיי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון צעיר - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור16/03/2011ערב טוב
ערכי הבטה מתאימים לבדיקת העל קול
צריך לבצע על קול חוזר וגינלי עוד שבוע
בהחלט יש סיכוי להריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)