מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
חלבון עוברי לא תקין
הילה17/03/2011תודה לך
אשמח לעדכן בבשורות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון עוברי לא תקיןהילה17/03/2011
היי
אני בת 29.
הריון ראשון, הפלה טבעית לאחר אי המצאות דופק, הפלה באיזור שבוע 10.
לאחר שלושה חודשים שוב נקלטתי נצפה דופק אך גם המטומה המלווה בדימומים.
באיזור שבוע 14 הדימומים הופסקו, בדיקת שקיפות עורפית הייתה תקינה, סקירת מערכות מוקדמת הייתה תקינה.
כיום בשבוע 20.
בדיקת חלבון עוברי יצאה כך:
AFP - 1.59
NG\ML - 79.6
HCG - 3.57
IU\ML - 93.3
UE3 - 0.61
NG\ML - 1.08
סיכון לת"ד לפי גיל בלבד - 1:964
סיכון לת"ד לפי גיל ובדיקות ומועד לידה 1:103.
עשיתי שקיפות עורפית יצאה 1 מ"מ עובי, ו- 1:6032 לת"ד, כמו כן נצפתה עצם אף.
בנוסף עשיתי גם סקירת מערכות מוקדמת ונאמר לי שהכל תקין. את שתי הבדיקות ביצעתי באופן פרטי אצל פרופ' אייל ענתבי.
התקשרו אליי ואני ביום חמישי הקרוב ה- 17/3/11 הולכת לייעוץ גנטי בקפלן.
אני מדוכאת, מרגישה חסרת אונים.
בבקשה תעודד אותי, למה הסיכוי כל כך גבוה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון עוברי לא תקין - תגובה
ד``ר איילון לחמן17/03/2011שלום.
התוצאה היא תוצאת המחשב.אני מבין שהיית היום ביעוץ גנטי,היתי שמח לדעת התוצאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלבון עוברי לא תקין
הילה17/03/2011הייתי בייעוץ גנטי עם בעלי והחלטנו לעשות דיקור ביום שני אצל פרופ' צבי אפלמן וזאת בעקבות התוצאה המשוקללת של תבחין המשולש+גיל של 1:103.
HGC יצא גבוה ורציתי שתאמר לי מה יכולות להיות ההשלכות של נתון זה, בנוסף האם יש להקדים את סקירת המערכות המאוחרת.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלבון עוברי לא תקין - תגובה
ד``ר איילון לחמן17/03/2011שלום. ההחלטה לביצוע מי השפיר היא נכונה וטובה. אין צורך להקדים בדיקת הסקירה. נחכה לבשורות טובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)