בדיקת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת הריון
    מישהי
    25/03/2011

מחזור אחרון 20.2 מחזור לפני 18.1
    מחזורים עדיין בגדר סימן שאלה אם מסודרים או לא (לפי החישוב האחרון כל 33 יום אבל שוב - לא בטוחה כי בדקתי רק פעם אחת)
    היום עדיין לא קיבלתי מחזור. עשיתי הבוקר בדיקת הריון - יצא שלילי
    אבל הביוץ (לפי החישוב) יכול היה להיות בין ה 6.3 - 11.3
    יש טעם לעשות עוד בדיקה...? האם יכול עדיין להיות שאני כן בהריון?? עד מתי הגיוני לחכות בציפייה שעוד יש סיכוי שאני בהריון? מתי לדבר עם רופא אם המחזור לא יגיע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת הריון

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה..

מישהי
    25/03/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה והמשך הארועים

מישהי
    28/03/2011

עשיתי הבוקר שוב בדיקת הריון ביתית, יצא שלילי. אני לא בהריון ומסתמן מזה שהמחזור שלי למרות הכל לא ממש מסודר בזמנים שלו....
    מה לעשות...? היום עברו 36 ימים מיום המחזור הראשון של המחזור האחורן שהיה לי. האם עדיין נורמלי? האןם צריכה ללכת לראות רופא? כמה לדאוג וכמה לא...? אנחנו כבר ממש רוצים לנסות להיכנס להריון למרות שהתחלנו לנסות רק לפני חודש.... עדיין....
    אשמח לתשובות בבקשה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי אין לך מה לעשות עוד בדיקה

רונית
    28/03/2011

גם אני הייתי עושה וסתם חבל על הכסף בדרך כלל זה רק איחור לצערי אבל אם כבר עברו שבועיים את יכולה לעשות בדיקת דם פשוטה שתתן לך אינדיקציה אמיתית האם את בהריון אולא המון בהצלחה ואל תתיאשי תזכרי שתמיד זה מגיע כשלא מצפים. :>

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת הריון - תגובה

ד``ר אריה לידור
    28/03/2011

שלום לך
    רצוי לבצע בדיקת דם לביטא. במידה ושלילי פני לרופא לברור העיכוב בוסת ותחילת טיפול להסדרתו
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו