זכאות לשמירת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכאות לשמירת הריון
    אתי
    27/03/2011

שלום, אני בשבוע 33 הריון שני, לאחר ניתוח קיסרי
    משבוע 26 אני מרגישה לחצים וכאבי בטן חזקים מאוד, בשבוע 28, וכן בשבוע זה הייתי בבית חולים עם צירים, ביום רביעי האחרון הגעתי לבית חולים עם צירים לא סדירים, קיבלתי 3 מנות של עירוי כשבשלישי נתנו לי איזו תרופה להרגעת הצירים, וכן נשלחתי למנוחה 3 ימים בבית.
    כאשר אני יושבת מעבר ל-20 דקות אני מרגישה לחצים, ומדי פעם גם צירים.
    האם במצב כזה ישנה אפשרות לבקש שמירה ולא מנוחה ע"ח ימי מחלה?
    אני עובדת בעבודה שהיא ישישבה של 8 שעות על כסא, לאחרונה אני יוצאת כמעט כל יום מוקדם מהרגיל, או שאני כלל לא מגיעה.
    מה ניתן לעשות?
    יש לציין שהכאבים מגיעים גם מכיוון הגב התחתון.
    אשמח לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכאות לשמירת הריון

הוספת תגובה

• זכאות לשמירת הריון - תגובה

ד``ר אריה לידור
    28/03/2011

שלום רב
    חשוב מאד להבדיל האם מדובר בלחצים - צירים מדומים או שמדובר בצירים . ההבדל הוא שהאחרונים נרשמים במוניטור ו/או שגורמים לדינמיקה בצוואר הרחם . עלייך להבדק על ידי הרופא שלך. במידה ומדובר בצירים רצוי לטפל בהם תרופתית (ואפילו במסגרת אשפוז) בשילוב מנוחה ומעקב תכוף. במידה והלחצים הללו אינם נרשמים במוניטור ואינם גורמים לשינוייןם בצוואר הרחם אפשר להסתפק במנוחה חלקית (ייתכן שילוב תרופות במידת הצורך) כגון קיצור שעות העבודה במקביל למעקב.
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו