תרופות והיריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות והיריון
    לימור
    03/04/2011

לרופאים שלום,

אני בת 28 אוטוטו ואני מתכננת היריון בעתיד הקרוב.

אני סובלת מהפרעות קצב מרובות מסוג פעימות מוקדמות VPB's ובעקבות זאת אני נוטלת כדור אנטי אריתמי בשם ריתמקס 150 מ"ג ליום (כדור אחד).

יחד עם זאת, אני סובלת מחרדות וO.C.D קל ונוטלת סרוקסט 20 מ"ג ביום (כדור אחד).

אני מודעת לכך שעדיף בזמן ההיריון לא ליטול כדורים. ניסיתי בעבר להפסיק עם הסרוקסט וזה לא הלך. כמו כן, ניסיתי להפסיק עם הריתמקס וגם לא הלך, יש לי הרבה הפרעות קצב שמפריעות לי מאוד.

אם כך, מה אני עושה? איך אוכל להיות אי פעם בהיריון כשאני נוטלת את התרופות הללו? האם ישנן תרופות מהסוג הנ"ל שכן מותר ליטול בהיריון?

ברור לי שדעתכם חשובה לי, אך אינה מחליפה בהתייעצות עם רופא. אני רק רוצה לקבל פחות או יותר תשובות בתור התחלה.

תודה מראש
    לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופות והיריון

הוספת תגובה

• תרופות והיריון - תגובה

ד``ר אריה לידור
    04/04/2011

שלום לך
    אין כל מניעה להרות עם התרופות שהזכרת. פרטים נוספים לגבי בטיחות התרופות ניתן לקבל מהמרכז הטרטולוגי בהדסה עין כרם
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו